Με υψηλούς στόχους και στην ίδια φιλοσοφία το ξεκίνημα του ΑΣΕ Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με υψηλούς στόχους και στην ίδια φιλοσοφία το ξεκίνημα του ΑΣΕ Δούκα



«Επίσημη πρώτη» για την ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα που ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Παλιοί και νέοι αθλητές έδωσαν το «παρών» και έπιασαν δουλειά για τη νέα σεζόν η οποία αναμένεται να είναι ιδιαίτερα απαιτητική!

Ο team manager του τμήματος, Γρηγόρης Χατσατουριαν και ο έφορος της ανδρικής ομάδας, Χρήστος Κολεζάκης καλωσόρισαν τους παίκτες και τους ευχήθηκαν να έχουν μια σεζόν με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς.

ΧΑΛΚΙΔΗΣ: «ΞΕΚΙΝΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ»

Από την πλευρά του, ο προπονητής, Γιωργος Χαλκίδης ανέλυσε στους παίκτες το προπονητικό πλάνο που θα ακολουθήσουν ενώ αναφέρθηκε και στα φιλικά παιχνίδια που θα τους βοηθήσουν για την καλύτερη προετοιμασία τους.

”Ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας σε μια πολύ δύσκολη και απαιτητική σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενος και αισιόδοξος για τα νέα παιδια που ήρθαν να βοηθήσουν την ομάδα αλλά και για τους αθλητές που είναι αρκετά χρόνια σε αυτή», τόνισε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Χαλκίδης και συμπλήρωσε: «Για μια ακόμη χρονιά θα προσπαθήσουμε να εντάξουμε και να δώσουμε χρόνο σε νέους αθλητές. Εύχομαι να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας στην φυσική μας έδρα το Δαις. Εύχομαι σε όλους αθλητές και προπονητές που αυτό τον διάστημα είναι με τις ομάδες να έχουν υγεία και να δούμε ένα ωραίο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Το πρόγραμμα των «μπλε» περιλαμβάνει καθημερινά διπλές προπονήσεις ενώ από τις 23 Αυγούστου θα ξεκινήσουν και οι φιλικές αναμετρήσεις.

No comments