Οκτώ παίκτες για τον Αερωπό, αμφιβολίες για Κωστακίδη, ανανέωσε ο χορηγός - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οκτώ παίκτες για τον Αερωπό, αμφιβολίες για Κωστακίδη, ανανέωσε ο χορηγός


Στην ανανέωση της συνεργασίας του με τους  Βέρεμτσουκ, Κράλλη, Παπαγιάννη, Κουκουτσίδη, Γιαννούση, Μπουτκάρη, Ρόμπη και τη μεταγραφή-επιστροφή του Αθανασίου, προχώρησε ο Αερωπός Εδεσσας που προχωρά μεθοδικά και στοχεύει στη συνεργασία με ακόμα 3 ξένους παίκτες ενώ θα προωθήσει 6 αθλητές από τις υποδομές του.

Στον αντίποδα, μοιάζει να απομακρύνεται από τον Αερωπό ο Κωστακίδης, για τον οποίο ακούγεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον Διομήδη.

Παράλληλα, ο κύριος χορηγός του Αερωπού, η εταιρεία MANDYNAMIC ανακοίνωσε ότι στηρίζει για 7η χρονιά την ομάδα που θα έχει την ονομασία «Αερωπός Έδεσσας MANDYNAMIC».

Μάλιστα, ο νομικός σύμβουλος της MANDYNAMIC Γιώργος Γαϊσίδης δήλωσε: '' Είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι που συνδράμουμε στην πορεία του Αερωπού και στην ανάδειξη της πόλης και του Νομού, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα η ομάδα να διατηρείται σε υψηλό και ανταγωνιστικό επίπεδο. Έχουμε άριστες σχέσεις με τα μέλη του Δ.Σ. και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην νέα και αξιόλογη πρόεδρο του Δ.Σ. κα. Ελένη Κίτσου, η οποία είναι και η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στην Premier Handball. Εμείς ως εταιρία βρισκόμαστε έμπρακτα πάντα δίπλα στην ομάδα μέσα και έξω από το γήπεδο. Λόγω της πανελλήνιας εμβέλειας της εταιρείας μας που δραστηριοποιείται στην εύρεση και διάθεση ανθρώπινου δυναμικού, μας έχει ικανοποιήσει ιδιαίτερα το ότι λαμβάνουμε πολύ θετικά σχόλια για την ομάδα του Αερωπού και την ανταγωνιστικότητα της αν και προέρχεται από μία πολύ μικρή πόλη. Για μένα προσωπικά ο Αερωπός Έδεσσας για μια δεκαπενταετία τουλάχιστον, έχει ταυτιστεί με την ανεκτίμητη προσφορά του Μάκη Ρόμπη, ο οποίος συνδράμει ουσιαστικά στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας, είναι κοντά στους παίκτες και είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο της πόλης και του Νομού. Αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσφορά του στην ομάδα, τον πίεσα προσωπικά ώστε να επιστρέψει στην ομάδα μετά την παραίτησή του για δύο μήνες, ώστε να συμβάλλει όπως και πράγματι έκανε στην αγωνιστική πορεία της ομάδας για τόσα χρόνια ''.



No comments