Παρέμειναν Μάνθος και Τσάκαλος στον Διομήδη που προχωρά κι άλλες μεταγραφές - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παρέμειναν Μάνθος και Τσάκαλος στον Διομήδη που προχωρά κι άλλες μεταγραφέςO Διομήδης της νέας σεζόν ετοιμάζεται με την ίδια φιλοσοφία με νέα παιδιά γεμάτα ταλέντο και όρεξη για δουλειά που θα αγωνίζονται με πείσμα και πάθος σε κάθε αγώνα.

Έτσι τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται με τους Λύκους οι Βασίλης Μάνθος και ο Ορφέας Τσάκαλος οι οποίοι σε δηλώσεις τους ανέφεραν

«Είμαι χαρούμενος που για άλλη μια χρονιά θα βρίσκομαι στη ομάδα του Διομήδη. Ελπίζω όλα να πάνε ομαλά, με σκληρή δουλειά και υπομονή έτσι, ώστε να έρθουν οι επιτυχίες. Θα βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας και εύχομαι υγεία σε όλους και μια όμορφη χαντμπολική σεζόν!» ανέφερε ο Βασίλης Μάνθος.

Ο Ορφέας Τσάκαλος, δήλωσε σχετικά «Είμαι πολύ χαρούμενος που και η νέα χρονιά θα με βρει να αγωνίζομαι ξανά με την φανέλα του Διομήδη. Ανυπομονώ να συναντηθώ με τους παλιούς και νέους συμπαίκτες και να ξεκινήσουμε όλοι μαζί την εντατική δουλειά, έχοντας ως στόχο νέες επιτυχίες!»

Παράλληλα οι ιθύνοντες της ομάδας κινούνται για ενίσχυση με έναν ακόμα πίβοτ αλλά και εναν περιφερειακό  στη θέση του Χρήστου Τσιγαρίδα που οδεύει προς τον Ολυμπιακό

No comments