''Ευχαριστώ στον κόσμο μας ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

''Ευχαριστώ στον κόσμο μας ! ''

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Νίκος Γραμματικός και οι παίκτες της ομάδας του, Κώστας Κοτανίδης και Πάνος Καραμπουρνιώτης, δεν κρύβουν την ικανοποίηση τους για τη συμπαράσταση του κοινού των ''ερυθρόλευκων'' αλλά και την αισιοδοξία τους για την έκβαση του πέμπτου τελικού με την ΑΕΚ για τον τίτλο :

Νίκος Γραμματικός ( προπονητής Ολυμπιακού ) : ''  Αυτό που θέλω να πω είναι, ότι δεν γινόταν να χάσουμε μπροστά σε αυτό τον κόσμο! Καταθέσαμε ό,τι είχαμε και... δεν είχαμε. Ευχαριστώ τους παίκτες, συγχαρητήρια, ευχαριστώ τον κόσμο. Τώρα, έχουμε τον πέμπτο τελικό, εκεί θα κριθούν όλα. Πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι σε όλους τους τομείς, όμως είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με αυτό που έχουμε δείξει το τελευταίο δίμηνο ''.

Κώστας Κοτανίδης ( παίκτης Ολυμπιακού ) : ''Μπήκαμε από την αρχή πολύ δυνατά, πήραμε μια διαφορά, τη διατηρήσαμε σχεδόν ως το φινάλε. Η ΑΕΚ επέστρεψε, όμως δεν μπόρεσε να μας πάρει τη νίκη και έτσι, είμαστε πλέον στο 2-2. Τώρα, θα πάμε στην έδρα τους για το πέμπτο παιχνίδι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για τη στήριξη, πήραμε δύναμη και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη που τόσο θέλαμε ''.

Πάνος Καραμπουρνιώτης ( παίκτης Ολυμπιακού ) : '' Η ομάδα έδειξε καρδιά, έδειξε πάθος, παρότι παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο. Καταφέραμε και ελέγξαμε το ματς. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, συγχαρητήρια στον κόσμο μας. Κάναμε το 2-2, προστατεύσαμε την έδρα μας σε όλη την  σειρά των τελικών και πάμε τώρα την Τετάρτη να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα σε μια πολύ δύσκολη έδρα.  Ο τελικός των τελικών,  όλοι ξέρουμε τι σημαίνουν αυτά τα παιχνίδια. Είμαστε όλοι έμπειροι, το έχουμε ξανακάνει. Έχουμε ξαναπάρει πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ, Θα προσπαθήσουμε να το επαναλάβουμε. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα με πάρα πολύ καλούς παίκτες. Εύχομαι να γίνει ένας ωραίος αγώνας σε ωραίες συνθήκες , να το χαρεί ο κόσμος που θα το δεί από το διαδίκτυο και ας νικήσει ο καλύτερος''.

No comments