Αλβανός : '' Με μυαλό, πάθος και επιμονή θα φθάσουμε στο στόχο μας ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αλβανός : '' Με μυαλό, πάθος και επιμονή θα φθάσουμε στο στόχο μας ! ''

 


Ο προπονητής της ΑΕΚ Αλέξης Αλβανός, αναφερόμενος στον πέμπτο τελικό του πρωταθλήματος, είπε στο greekhandball.com :

'' Είναι ο τελικός των τελικών, δεν υπάρχει περιθώριο για άλλο αποτέλεσμα πέρα από την νίκη. Εχουμε το πλεονέκτημα της έδρας, που πήραμε με τόσο κόπο στη διάρκεια της σεζόν και το κρατήσαμε και μπορούμε να το διαχειρισθούμε έως το τέλος με επιτυχία, με μυαλό, το πάθος και τη δυναμική που δείχνουμε στο γήπεδο μας.

Και οι δύο ομάδες παρουσιάζουμε διαφορετικό πρόσωπο εκτός έδρας. Σίγουρα η επιρροή του κόσμου δημιουργεί δυσκολίες και για τις δύο ομάδες στη σειρά των τελικών, αλλά, θεωρώ ότι στον τελευταίο τελικό στην Ηλιούπολη, σταθήκαμε πολύ καλύτερα από ότι στο προηγούμενο ματς που δώσαμε εκεί και είχαμε ευκαιρίες για νίκη, τις οποίες δεν μπορέσαμε για διάφορους λόγους να εκμεταλλευθούμε.

Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι από την αρχή έως το τέλος, να ακολουθήσουμε το πλάνο και την τακτική μας και με την βοήθεια του κόσμου μας, όλα θα πάνε καλά.

Σίγουρα η ποιότητα των τερματοφυλάκων στους τελικούς παίζει καθοριστικό ρόλο, όπως και η απόδοση και τη συμπεριφορά της άμυνας, σε ένα συνδυασμό πολύ καθοριστικό, ειδικά όταν παίζεις στην έδρα σου. Με συνολική δουλειά και επιμονή, θα φθάσουμε στο στόχο μας, την κατάκτηση του τίτλου ''. 


No comments