Ολυμπιακός-ΑΕΚ, πράξη 4η στους τελικούς, τίτλος ή παράταση ; - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ολυμπιακός-ΑΕΚ, πράξη 4η στους τελικούς, τίτλος ή παράταση ;

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ την Παρασκευή στις 7.30 μ.μ. στην Ηλιούπολη, στον 4ο τελικό του πρωταθλήματος της  Handball Premier, με την Ενωση να προηγείται με 2-1 νίκες και τον τίτλο να κρίνεται στις 3 νίκες.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Νάσκος - Χαρίτσος. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube.

Οι προπονητές των δύο ομάδων δήλωσαν :

Νίκος Γραμματικός (προπονητής Ολυμπιακού): « Πιστεύω, ότι όλη η ομάδα έχει αντιληφθεί τι πρέπει να κάνει, ώστε να ισοφαρίσουμε τη σειρά, να το πάμε 2-2 και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ. Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου μας, που είναι δίπλα μας έτσι κι αλλιώς από την πρώτη μέρα, για να κάνουμε το 2-2. Σε μία τέτοια σειρά, μετράει το ποιος το θέλει περισσότερο, αυτός που έχει την τύχη με το μέρος του και φυσικά, αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη».

Αλέξης Αλβανός (προπονητής ΑΕΚ): «Μετά από το τελευταίο νικηφόρο αγώνα και αναλύοντας το παιχνίδι είχαμε ένα μικρό χρονικό διάστημα να δουλέψουμε πάνω σε πράγματα που μπορούμε να κάνουμε καλύτερα και να υπενθυμίσουμε στους παίχτες μας όλα όσα κάναμε σωστά και μας οδήγησαν στη νίκη σε συνδυασμό με την καλή μας εμφάνιση. Με γνώμονα τα παραπάνω θέλουμε να εμφανιστούμε και αύριο έτσι και να επαναλάβουμε παρόμοια και καλύτερη εμφάνιση, έτσι ώστε να έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε».

Το πανόραμα των τελικών

1ος τελικός: ΑΕΚ- Ολυμπιακός 21-19

2ος τελικός: Ολυμπιακός- ΑΕΚ 28-24

3ος τελικός: ΑΕΚ- Ολυμπιακός 23-19

4ος τελικός: Παρασκευή 26 Μαΐου 

Ολυμπιακός- ΑΕΚ (19:30)

5ος τελικός: Τετάρτη 31 Μαΐου (αν χρειαστεί)

ΑΕΚ- Ολυμπιακός


No comments