Η Εθνική Γυναικών έχει μόνο να κερδίσει από το ματς της Κυριακής με την Γερμανία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Εθνική Γυναικών έχει μόνο να κερδίσει από το ματς της Κυριακής με την Γερμανία


Ρεαλιστικά, η Εθνική μας ομάδα των Γυναικών έχει μόνο να κερδίσει και τίποτα να χάσει από το ματς της Κυριακής στο Χαμ με την Γερμανία (  18:15 , ΕΗF TV ), που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των πλέϊ οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023.

Η Γερμανία όχι μόνο είναι από τις υπερδυνάμεις του χάντμπολ, αλλά, παράλληλα αντιπροσωπεύει μία σχολή του αθλήματος με ιστορία 74 ετών, συμμετοχή σε 24 από τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα και σε 15 από τα 18 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Γυναικών, όπως και σε 4 Ολυμπιακούς Αγώνες, χάρη στο υπόβαθρο που της δίνουν τα 4.356 σωματεία της.

Η διεθνής πλέι μέϊκερ Μαρία Χατζηπαρασίδου δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας όπως και τον αντίπαλο που είναι πολύ ισχυρός. Έχουμε νέο προπονητή και δουλεύουμε καινούργια πράγματα. Πιστεύω είμαστε έτοιμες να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί από αυτό το απαιτητικό παιχνίδι. Μόνο θετικά μπορεί να έχει η Εθνική αντιμετωπίζοντας μία ομάδα υψηλού επιπέδου όπως η Γερμανία».

H 16άδα της Εθνικής μας : Ανδρίτσου, Μ. Κεπεσίδου, Ν. Κεπεσίδου, Μανιά, Στουγιαννίδου, Καρέλα (ΟΦΝ Ιωνίας), Χατζηπαρασίδου, Ζυγούρα, Τσικνάκη, Ζενέλι, Σεβδίλη, Μεντεσίδου (ΠΑΟΚ), Κερλίδη, Αργυροπούλου (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Καραμάνου (ΓΑΣ Καματερού), Γκάτζιου (Γκραν Κανάρια- Ισπανία).

Η «γαλανόλευκη» θα επιστρέψει στην Ελλάδα το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας και αμέσως μετά θα μεταβεί στη Χαλκίδα για προετοιμασία, ενώ τη Μεγάλη Τετάρτη στις 17:45 (ΕΡΤSPORTS) θα υποδεχθεί τη Γερμανία στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου- Χαλκίδας με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.


 

No comments