''Ζεσταίνει μηχανές'' για την πρόκριση η Ελλάδα ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

''Ζεσταίνει μηχανές'' για την πρόκριση η Ελλάδα !

Στη Χαλκίδα προετοιμάζεται από εχθές η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών, για τις αναμετρήσεις της με την Κροατία στις  26/4 και την Ολλανδία στις 30/4, στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 2024.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προηγείται στον 5ο Ομιλο με 3 νίκες και 1 ήττα σε 4 ματς ενώ εξασφαλίζει την απευθείας πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης με νίκη απέναντι στους Κροάτες  (Τετάρτη, 18:00, ertsports) στο κλειστό της Κανήθου.

Η Ελλάδα έχει 6 πόντους, Κροατία και Ολλανδία από 5, το Βέλγιο έχει μηδέν βαθμούς.

Περνούν οι 2 πρώτοι κάθε Ομίλου και οι 4 καλύτεροι τρίτοι.

Στη Χαλκίδα δεν ακολούθησαν την Εθνική οι Τσιγαρίδας, Τσακουρίδης, Τζωρτζίνης, Μιχαηλίδης και στη θέση του τελευταίου κλήθηκε ο Τσαναξίδης. Λείπει και ο Μπόσκος, που χειρουργήθηκε στο χέρι.

O ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Ζαραβίνας, που γιορτάζει σήμερα μαζί με τον συνεργάτη του Γιώργο Μαστορογιάννη και τους διεθνείς Γιώργο Παπαβασίλη και Γιώργο Ελευθεριάδη, έχει στη διάθεση του τους παρακάτω 22 παίκτες :

Δομπρής, Παπαβασίλης, Πασσιάς, Κανδύλας (Ολυμπιακός), Κεδέρης, Λιάπης, Αραμπατζής, Παπαδιονυσίου (ΑΕΚ), Τόσκας, Λ. Παπάζογλου (Δράμα 1986), Τερλέτσκι, (Διομήδης Άργους), Κωστακίδης (Αερωπός), Τζηράς (ΑΣΕ Δούκα), Ελευθεριάδης, Θ. Παπάζογλου, Τσαναξίδης (ΠΑΟΚ), Σάββας (Χαμ- Γερμανία), Κρητικός (Φοκσάνι- Ρουμανία), Μπουκοβίνας (Γκροσβάλσταντ- Γερμανία), Μάλλιος (Νανσί- Γαλλία), Μυλωνάς (Eλμπφλόρενζ- Γερμανία), και Παπαντωνόπουλος (Αντεμάρ Λεόν- Ισπανία).



No comments