Με Σαουδική Αραβία ξεκινά η Νέων στο Παγκόσμιο. Αναλυτικά το πρόγραμμα. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με Σαουδική Αραβία ξεκινά η Νέων στο Παγκόσμιο. Αναλυτικά το πρόγραμμα.


Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων της IHF επιστρέφει μετά από μια παύση τεσσάρων ετών, με το πρόγραμμα για την 24η διοργάνωση, που θα διεξαχθεί σε Γερμανία και Ελλάδα, να έχει πλέον δημοσιευτεί.

Η διοργάνωση, η δεύτερη στην ιστορία που διοργανώνεται από δύο χώρες, θα διεξαχθεί σε τρεις πόλεις στη Γερμανία (Μαγδεμβούργο, Ανόβερο και Βερολίνο) και μία στην Ελλάδα (Αθήνα) με πέντε γήπεδα να φιλοξενούν τους αγώνες μεταξύ Τρίτης 20 Ιουνίου και Κυριακής. 2 Ιουλίου.

Και οι 32 ομάδες που προκρίθηκαν θα μπουν στη μάχη την Τρίτη 20 Ιουνίου την πρώτη ημέρα των αγώνων, με τον προκριματικό γύρο να λήγει την Παρασκευή 23 Ιουνίου.

Η διοργάνωση θα ξεκινήσει ταυτόχρονα και στις τέσσερις αρένες που φιλοξενούν αγώνες στον προκριματικό γύρο στις 11:00 CET (13:00 Ελλάδας), με τις Νήσους Φερόες να αντιμετωπίζουν την Αγκόλα στο Μαγδεμβούργο, την Πορτογαλία να συναντά το Κουβέιτ στο Ανόβερο, την Ισλανδία να αναμετριέται με το Μαρόκο στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη ” στην Αθήνα. Παράλληλα, η Σλοβενία συναντά τον νικητή του IHF Inter-Continental Trophy στο «Ano Liosia Olympic Hall» της ελληνικής πρωτεύουσας.

Η Ελλάδα, θα ξεκινήσει τους αγώνες της, με αντίπαλο τη Σαουδική Αραβία στις 20:00 στην Αθήνα, στο Κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη». Η συνδιοργανώτρια Γερμανία θα ξεκινήσει τους αγώνες της, την Τρίτη 20 Ιουνίου, εναντίον της Λιβύης, στο Swiss Life Hall στο Ανόβερο. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:



No comments