Τιμή στον κορυφαίο του Αρη Νικαίας Γιώργο Χαλκίδη ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τιμή στον κορυφαίο του Αρη Νικαίας Γιώργο Χαλκίδη !


Ο εμβληματικός Πρόεδρος του Αρη Νικαίας, Γιώργος Χαλκίδης ( στη φωτο ανάμεσα στον νυν Πρόεδρο του συλλόγου Χατζηνικολάου και τον Δήμαρχο Νικαίας Ιωακειμίδη ), ο οποίος ήταν στο τιμόνι του ιστορικού συλλόγου για 48 χρόνια ( 1973-2021 ), τιμήθηκε με την ονοματοδοσία του κλειστού ''Μάνος Λοϊζος '' σε '' Γιώργος Χαλκίδης '', στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τη συμπλήρωση 50 ετών ζωής του Αρη Νικαίας.

Ο Γιώργος Χαλκίδης, ο οποίος  υπηρέτησε με συνέπεια και με ήθος ως Πρόεδρος, ή από άλλες επιτελικές θέσεις, τις ομοσπονδίες του Χάντμπολ, της Πυγμαχίας, της Κολύμβησης, και του ΣΕΓΑΣ. Υπήρξε ταμίας και μέλος του Δ.Σ. της  Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας,  αρχηγός ή συναρχηγός αποστολών σε Ολυμπιακούς και Μεσογειακούς Αγώνες, επίσημος προσκεκλημένος  σε θερινούς και χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες, Μεσογειακούς, ενώ διετέλεσε Πρόεδρος του ΟΑΚΑ  και ταμίας του Εθνικού Γυμναστηρίου ‘‘Πλάτων’’ Νίκαιας. 

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν από τον Αρη Νικαίας, σπουδαίες προσωπικότητες για την προσφορά τους στον αθλητισμό, οι οποίοι εξήραν το έργο και τη συμβολή στα αθλητικά δρώμενα του επίτιμου πλέον Προέδρου, ενώ τιμητική πλακέτα  απονεμήθηκε και στον Δήμαρχο Γιώργο Ιωακειμίδη, για τη στήριξη του Δήμου στην εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου.

Ως σημαντικές προσωπικότητες του συλλόγου βραβεύτηκαν: 

Από την κολύμβηση η Ζαμπία Μελαχροινού (Σίδνεϋ 2000), η Ντάρια Αλαούφ Μίρκοβιτς (Βαρκελώνη 1992), Αναστάσιος Μύτογλου (κολύμβηση), ο διεθνής διαιτητής Υδατοσφαίρισης Πάρης Χασεκίογλου, ο Γιώργος Χολίδης (κολύμβηση, υδατοσφαίριση), οι προπονητές Πετοσφαίρισης Παναγιώτης Κουντούρης, Σπύρος Νικολάκης, Σωτήρης Δρίκος, Λεωνίδας Καραΐσκος και Δημήτρης Χατζημιχάλης. Ο Μιχάλης Γαλλίτης από την Καλαθοσφαίριση, οι Πρωταθλήτριες ομάδες Χάντμπολ Γυναικών  από το 1981-82 έως 1984-85. Ο Πρωταθλητής Πινγκ Πονγκ Μάκης Αμερικάνος και οι αθλητές Σταύρος Βρεττάκος και Ηλίας Μιχαηλίδης. Το τμήμα Χάντμπολ Εφήβων για την 3η Πανελλήνια θέση, κολυμβητές και κολυμβήτριες που διακρίθηκαν το 2022,  και τα αγωνιστικά τμήματα της Πυγμαχίας, Ενόργανης και Ρυθμικής Γυμναστικής.


No comments