Σε διεθνές σεμινάριο προπονητών, ο Γιάννης Βαρελτζής - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σε διεθνές σεμινάριο προπονητών, ο Γιάννης Βαρελτζής

 


Ο πολύπειρος Γιάννης Βαρελτζής, εκπροσώπησε την ΟΧΕ και το ελληνικό χάντμπολ στο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη, με τη συμμετοχή 42 ειδικών του αθλήματος από τις Ευρωπαϊκές Ομοσπονδίες, με αντικείμενο την εκπαίδευση προπονητών και την ενεργή ανταλλαγή εμπειριών και απόψεων μεταξύ ανθρώπων που είναι υπεύθυνοι για την εκπαίδευση προπονητών σε Ομοσπονδίες.

Στόχος αυτού του διήμερου σεμιναρίου ήταν να διαμορφώσει το πλαίσιο για το συνέδριο EHF RINCK, το οποίο έχει προγραμματιστεί για το 2024. Από την έναρξή της το 2000, η ​​σύμβαση για την εκπαίδευση των προπονητών στοχεύει να συντονίσει και να αναγνωρίσει αμοιβαία τις τυπικές κατευθυντήριες γραμμές και τις πιστοποιήσεις για την εκπαίδευση προπονητών. Πήρε το όνομά της από τον πρώτο πρόεδρο της Επιτροπής Μεθόδων, Claude Rinck.

Η Σύμβαση δημιουργεί τυποποιημένες κατευθυντήριες γραμμές για την εκπαίδευση προπονητών στην Ευρώπη, διατηρώντας παράλληλα τα περιφερειακά και εθνικά χαρακτηριστικά της εκπαίδευσης προπονητών. Επιτρέπει στις ομοσπονδίες να μοιράζονται έγγραφα και εργαλεία ανάπτυξης, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προσαρμόσουν τα εγχώρια προγράμματα εκπαίδευσης προπονητών στα διεθνή πρότυπα.


No comments