Φαίακας : '' Βαρεθήκαμε να απαξιώνουν τις προσπάθειες μας ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φαίακας : '' Βαρεθήκαμε να απαξιώνουν τις προσπάθειες μας ! ''


Με ανακοίνωση του ο Φαίακας Κέρκυρας τοποθετείται για τον αγώνα της ομάδας του με τον ΓΑΣ Κιλκίς :

'' Οι αθλητές της ομάδας χάντμπολ του Α.Ο. Φαιαξ Κέρκυρας και το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστούμε τους Κερκυραίους φιλάθλους που γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο και δημιούργησαν μια υπέροχη ατμόσφαιρα στον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στον Γ.Α.Σ. Κιλκίς . 

Συγχαίρουμε την αντίπαλη ομάδα για την εικόνα που παρουσίασε μέσα στο γήπεδο. Όμως την χαρά αυτής της όμορφης χαντμπολικής ημέρας φρόντισαν να την χαλάσουν οι διαιτητές της αναμέτρησης που σε όλη την διάρκεια του αγώνα τις αμφισβητούμενες φάσεις τις καταλόγιζαν ή δεν τις καταλόγιζαν προς όφελος της αντιπάλου ομάδας .

Ειδικότερα ,η στάση των διαιτητών στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα ,όταν η ομάδα μας έδειξε ότι μπορούσε να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, ήταν τέτοια που με συνεχόμενα ανάποδα σφυρίγματα οδήγησε σε πρόωρη "λήξη" τον αγώνα. 

Εδώ στο νησί έχουμε βαρεθεί να αντιμετωπίζουμε συνεχώς την απαξίωση των προσπαθειών μας . Έχουμε από την γεωγραφία πολύ περισσότερες δυσκολίες και απαιτούμε από όλους σεβασμό . Στην πολύχρονη παρουσία μας στο άθλημα ούτε μια φορά δεν μας καταλογίστηκε ότι κερδίσαμε κάποιον αγώνα από διαιτητικά λάθη και η Κ.Ε.Δ.  γνωρίζει ότι το μόνο που ζητάμε είναι ίση αντιμετώπιση . Παρότι όμως  ήταν ακόμα νωπή στο μυαλό μας η  διαιτησία στον περσινό αγώνα (ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ - ΑΟ ΦΑΙΑΞ) που ουσιαστικά οδήγησε την ομάδα μας στην Α2 και το διαιτητικό δίδυμο σε τιμωρία και φέτος βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές να πρέπει να διαμαρτυρηθούμε για τα αυτονόητα ''. 



No comments