'' Τα παιδιά αξίζουν την υποστήριξη των φιλάθλων ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Τα παιδιά αξίζουν την υποστήριξη των φιλάθλων ! ''

Στη Χαλκίδα βρίσκεται  η Εθνική Ανδρών προκειμένου να προετοιμαστεί για τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής (18:00- ΕΡΤSPORTS1) με το Βέλγιο για την 4η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του EURO 2024.

O ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Ζαραβίνας σε δηλώσεις του ανέφερε :

'' Η νίκη στο Βέλγιο ήταν πολύ σημαντική και μεγάλης βαθμολογικής σημασίας. Είναι δύσκολο να κερδίζεις την ίδια ομάδα τρεις φορές μέσα σε 14 μήνες. Αυτό κάνει ακόμα δυσκολότερο το ματς της Κυριακής, στο οποίο θα αναμετρηθούμε για 4η φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Είναι δύσκολο να έχεις συνέπεια, αλλά είναι κάτι που το έχουμε καταφέρει έως τώρα. Σαφή εικόνα για τον όμιλο θα έχουμε μετά το παιχνίδι της Κυριακής. Βρισκόμαστε στα μισά της διαδρομής, έχουμε παίξει τα τρία από τα έξι ματς. Σε αυτή τη φάση μας νοιάζει να σιγουρέψουμε την 3η θέση. Τα αποτελέσματα στα παιχνίδια της Κροατίας με την Ολλανδία δεν έχουν άμεσο αντίκτυπο στην προσπάθεια μας. Η ομάδα έχει κάνει ένα σερί καλών εμφανίσεων και νικών, έχει μία συνέπεια. Αυτά δεν έρχονται από μόνα τους. Το παιχνίδι της Κυριακής κρύβει κινδύνους, το Βέλγιο έρχεται για να… παίξει το τελευταίο του χαρτί.

Εμείς πρέπει να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί και πιο αποφασιστικοί. Σίγουρα η Χαλκίδα είναι μία έδρα που μας πάει, αλλά ανεξαρτήτως συναισθημάτων και γηπέδου όλα τα ματς κρίνονται στο 40Χ20 και εκεί πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Θεωρώ ότι ειδικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι η παρουσία του κόσμου είναι επιτακτική και πολύτιμη για εμάς. Τα παιδιά αξίζουν την υποστήριξη των φιλάθλων, αξίζουν να παίξουν σε ένα γεμάτο γήπεδο. Το παιχνίδι για εμάς είναι must win. Πιστεύω ότι και αυτή τη φορά θα έχουμε όλη τη θετική ενέργεια του ελληνικού χάντμπολ. Τα παιδιά δίνουν το 100%, έχουν θέσει τους εαυτούς τους στη διάθεση της ομάδας, έχουν κάνει πέρα το εγώ και έχουν βάλει την Εθνική πάνω απ’ όλα και σε προτεραιότητα. Έχουμε κάνει το καθήκον μας στον όμιλο ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Μας αξίζει και θεωρώ ότι είμαστε κοντά σε μία μεγάλη πρόκριση που είναι διακαής πόθος όλου του αθλήματος ''.


 

No comments