Σάββας Σάββας προ των πυλών της Εθνικής ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σάββας Σάββας προ των πυλών της Εθνικής !



Σπουδαία πληροφορία  για την Εθνική μας ομάδα καθώς  σύμφωνα με ρεπορτάζ του greekhandball.com ο  26χρονος Σάββας Σάββας αναμένεται να επιστρέψει στους αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ώστε να το ενισχύσει στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν.

Πιθανότατα μάλιστα θα μπορούσε να παίξει απέναντι στο Βέλγιο τον Μάρτιο, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2024. 

Ασφαλώς, ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Ζαραβίνας έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για τη συγκρότηση της Εθνικής ομάδας και μένει να φανεί στην πράξη αν όντως ο εξαιρετικός αθλητής που διαπρέπει στη Γερμανία και εφέτος αγωνίζεται στην Μπουντεσλίγκα, θα είναι επιλέξιμος για την Εθνική μας, αν δηλαδή θα βρεθεί στις κλήσεις που θα γίνουν. 

Στις Εθνικές ομάδες, ο Δραμινός Σάββας Σάββας, είχε συμπαίκτες αρκετούς από τους εν ενεργεία διεθνείς αθλητές μας, με κάποιους δε από αυτούς συνδέεται με φιλικούς δεσμούς.

Ο γυρισμός στην Εθνική του Σάββα Σάββα, είναι μία προοπτική που αντιμετωπίζεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

2 comments

Anonymous said...

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΝΙΟΤΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΙΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ

Anonymous said...

ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ,ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ,ΤΙΜΗ,ΠΡΟΣΦΟΡΑ,ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ.ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ,ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΚΚΟΛΑΠΤΩΜΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΤΟΤΕΤΑΡΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ