Ανακοίνωσε Τζόρτζε Γκολούμποβιτς η ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανακοίνωσε Τζόρτζε Γκολούμποβιτς η ΑΕΚ



Ο Σέρβος Τζόρτζε Γκολούμποβιτς είναι ο παίκτης που απέκτησε η ΑΕΚ για τη θέση του δεξιού ίντερ, στη θέση του Κροάτη Νίκολα Γιούκιτς, που λόγω εγχείρισης στον ώμο έχασε τη χρονιά. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τζόρτζε Γκολούμποβιτς. Ο 30χρονος (20/05/1992) διεθνής Σέρβος, ύψους 1,92 μ., αγωνίζεται ως δεξί ίντερ και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου έως το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Τζόρτζε Γκολούμποβιτς ξεκίνησε το επαγγελματικό χάντμπολ από την Παρτιζάν, όπου αγωνίστηκε για τρία ολόκληρα χρόνια (2008-2011). Μάλιστα, το 2011 τέθηκε αντιμέτωπος με την ΑΕΚ, στα Προημιτελικά του Challenge Cup. Ακολούθησαν η ισπανική Λεόν (2011-12), η ουγγρική Τσούργκο (2012-13) και η ισπανική Χιχόν Γιοβελάνος (2013-14). Την επόμενη τριετία πέρασε από την Μέταλουργκ (Σκόπια), την Σλασκ Βρότσλαβ (Πολωνία), την Μεταλοπλάστικα (Σερβία) και την Σουρ Ααράου (Ελβετία).

Από το 2017 έως το 2019 αγωνίστηκε στο ρουμανικό Πρωτάθλημα, ενώ το 2020 φόρεσε τη φανέλα του Διομήδη Άργους. Τη σεζόν 2021-22 αγωνιζόταν στην Τίνεκς Προλέτ (Σκόπια), ενώ η φετινή αγωνιστική περίοδος τον βρήκε στη Σλοβακία και την Τατράν Πρεσόφ.

Ο Τζόρτζε Γκολούμποβιτς δήλωσε στο aek.gr: «Νιώθω πολύ όμορφα που έρχομαι σε ένα Σύλλογο με τέτοια ιστορία. Γνωρίζω τους παίκτες, το πρωτάθλημα, λόγω και της εμπειρίας μου από το ελληνικό πρωτάθλημα παλαιότερα. Όλη η ομάδα, οι υπεύθυνοι της ομάδας και η Διοίκηση με έχουν υποδεχθεί με πολύ θέρμη. Φυσικά, οι στόχοι μας είναι υψηλοί. Θέλω να βοηθήσω και εγώ με τη σειρά μου την ομάδα να κατακτήσει και τους δύο τίτλους που διεκδικεί, το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

Τζόρτζε, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

No comments