Ντεμπούτο Βέμπερ στην Φούξε Μπερλίν - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ντεμπούτο Βέμπερ στην Φούξε Μπερλίν


Ο Ρόμπερτ Βέμπερ θα κάνει ντεμπούτο με την Φούξε Μπερλίν το Σάββατο στο γερμανικό πρωτάθλημα, όπου είναι 5ος σκόρερ όλων των εποχών με 2.454 γκολ στο ενεργητικό του.

Οι ιθύνοντες της νέας ομάδας του, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για αυτή την προσθήκη που ολοκληρώθηκε την τελευταία ημέρα των  μεταγραφών για τους γερμανικούς συλλόγους.

Μάλιστα, ο Διευθύνων Σύμβουλος των Βερολινέζων Μπόμπ Χάνινγκ είπε : "Είμαστε ευγνώμονες στους Πειραιώτες που μας άφησαν να έχουμε τον Ρόμπερτ Βέμπερ με μέτριους όρους και είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε στον αγώνα εναντίον της Βέτσλαρ το Σάββατο το απόγευμα " ενώ το μέλος της Διοίκησης Στέφαν Κρέτζτσμαρ ευχαρίστησε δημόσια τον Γρηγόρη Σανίκη και τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του 38χρονου Αυστριακού εξτρέμ. 

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας Γιάρον Ζίβερτ επεσήμανε : '' Η τύχη στην ατυχία μας μπορέσαμε να υπογράψουμε με έναν έμπειρο παίκτη στη θέση όπου είχαμε απόλυτη ανάγκη, τον Ρόμπερτ Βέμπερ ''.

Και ο ίδιος ο Βέμπερ : '' Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινε η μεταγραφή, τι καλύτερο από το να παίξω στην Μπουντεσλίγκα. Το να παίζεις για τίτλους είναι ιδιαίτερο για κάθε αθλητή και το Βερολίνο έχει αναπτυχθεί έντονα τα τελευταία χρόνια. Είμαι πολύ ευγνώμων στους υπεύθυνους γύρω από τον Γρηγόρη Σανίκη, τον σύμβουλό μου Σόρεν Γκέρστερ και φυσικά την Φούξε Μπερλίν''. 


No comments