Αποχώρηση του Πήγασου, άπερκατ της πυγμαχίας στο χάντμπολ... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αποχώρηση του Πήγασου, άπερκατ της πυγμαχίας στο χάντμπολ...Με την Ακαδημία να προηγείται στην Πάτρα με 32-22 στο 56.44'', ο Πήγασος αποχώρησε από το γήπεδο με έντονες διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές Αβράμη-Χρόνη, για αποφάσεις τους και ο αγώνας για την Α2 Εθνική Ανδρών διεκόπη σε εκείνο το σημείο.

Στο 56.44'' αποβλήθηκε ο συνοδός του Πηγάσου Μπουλταδάκης με κόκκινη κάρτα, ύστερα από συνεχόμενες διαμαρτυρίες και αφού μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, στο ίδιο σημείο,  ο φροντιστής του Πηγάσου Κολαϊτης, απευθύνθηκε στους διαιτητές λέγοντας τους : '' Είσαστε πουλημένοι, πληρώνεστε '' ενώ προστίθεται ότι οι Μπουλταδάκης-Κολαϊτης απαίτησαν από τους παίκτες της ομάδας τους να αποχωρήσουν στο 56.44'', όπως και συνέβη. 

Οι του Πήγασου διευκρίνισαν, πάντως, σε ανάρτηση τους ότι δεν έχουν παράπονα από την Ακαδημία.

Ο αγώνας άρχισε 70 λεπτά μετά την προγραμματισμένη ώρα έναρξής του ( από τις 6 μ.μ. στις 7.10 μ.μ. όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα )  λόγω των αγώνων του Πανελληνίου πρωταθλήματος πυγμαχίας εφήβων-νεανίδων, νέων ανδρών-γυναικών.

Το Δ.Σ. της Ακαδημίας των Σπορ υποστήριξε σχετικά :

'' Ο αγώνας επίσημα τόσο από το πρόγραμμα της ομοσπονδίας όσο και από την άδεια αγώνος που είχε εκδώσει η περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και από το παραχωρητήριο αγώνων του ΠΕΑΚ Πάτρας προς τον σύλλογό μας, είχε οριστεί κανονικά με ότι ορίζει η αθλητική νομοθεσία, για την Κυριακή στις 6 μ.μ. Δεν ήταν δικιά μας ευθύνη ότι το παιχνίδι  ξεκίνησε στις 7.10 μ.μ.

Αν και δεν είναι δικιά μας δουλειά να ζητήσουμε συγνώμη από τη φιλοξενούμενη ομάδα, παρόλα αυτά στο μερίδιο που μας αναλογεί το πράττουμε και δημόσια σεβόμενοι την προσπάθεια όλων.

Ενστερνιζόμαστε την αγωνία των φιλοξενούμενων να γυρίσουν στην Αθήνα λόγω της κακοκαιρίας, αυτό όμως δεν έχει να κάνει σε τίποτα με το αγωνιστικό κομμάτι, διότι δεν κάνει καλό στο άθλημα μας και στην προσπάθεια του συλλόγου μας για την ανάπτυξη της χειροσφαίρισης στην Πάτρα. Επιζητούμε την ανάπτυξη και δια μέσου των επίσημων αγώνων της Α2 εθνικής κατηγορίας για αυτό και στο χθεσινό μας παιχνίδι χρησιμοποιήσαμε κατά κόρον μικρούς σε ηλικία αθλητές για να αποκτήσουν τις οπωσδήποτε εμπειρίες από έναν επίσημο αγώνα.

Από πλευρά μας βοηθήσαμε με τις αθλήτριες και τα μέλη μας να καθαρίσουμε όσο πιο γρήγορα γινόταν το γήπεδο ( είχε Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας εφήβων-νεανίδων, νέων ανδρών-γυναικών) για να διεξαχθεί ο αγώνας.

Πριν τον αγώνα παρουσία των φιλοξενούμενων, των κριτών και διαιτητών κάναμε τις  απαραίτητες ενέργειες με την Δ.Ε.Π. και την Κ.Ε.Δ./Ο.Χ.Ε. για την εξεύρεση λύσης της διεξαγωγής του αγώνα ''.

Η ΔΕΠ/ΟΧΕ δεν είχε ενημέρωση από την Διοίκηση του γηπέδου για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος πυγμαχίας και το ωράριο της, όμως, από ανάρτηση του Πήγασου Κυψέλης προκύπτει ότι  το κλειστό ''Κώστας Πετρόπουλος''  είχε δεσμευθεί έως την Κυριακή στις 7 μ.μ. λόγω της πυγμαχίας, όπως είχε γνωστοποιήσει εντύπως στο χώρο της εγκατάστασης  η διοίκηση της.

Σημειώνεται ότι στην Α2 Εθνική, όταν υπάρχει μετακίνηση, η γηπεδούχος υποχρεούται να ορίζει τους εντός έδρας αγώνες της έως τις 6 μ.μ.

Τα πεντάλεπτα: 2-1,5-4,9-6,13-11,15-11,18-12 ( ημίχρονο ),19-14,21-16,24-19,26-20,29-22,32-22 στο 56΄44΄΄.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ : Πάντος 3, Σαρικάς 2, Χ. Παπαγιαννόπουλος 9, Γεωργίου 5, Αγγελακόπουλος, Γιαννακούρας 1, Θεοδωρογλάκης, Καλούδης 1, Σμυρνιώτης, Γιαννόπουλος, Α. Παπαγιαννόπουλος 1, Μπεκιάρης, Ευθυμίου 1, Παπαχαρτοφύλης 1, Μπιλάλης 2, Κολλύρης 6.

ΠΉΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ : Ρηγόπουλος, Ε. Σκληρός, Βασιλείου 4, Νεοχωρίτης, Κωνσταντινίδης, Σάρδης, Σκανδάλης, Σαίτης, Νικολάου 6, Β. Σκληρός 6, Βασάλος, Παπαγιαννόπουλος 6, Ανδρέου.

Πέναλτι: 4/3-6/6. Δίλεπτα: 3-5.


No comments