Και επισήμως ο Βέμπερ στην Φούξε Μπερλίν ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Και επισήμως ο Βέμπερ στην Φούξε Μπερλίν !

Επιβεβαίωση από την Φούξε Μπερλίν για το αποκλειστικό ρεπορτάζ του greekhandball.com , αναφορικά με τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Βέμπερ από τον Ολυμπιακό στην ομάδα της Μπουντεσλίγκα 1 ( στη φωτο ο Βέμπερ σκοράρει κατά της Φούξε Μπερλίν σε παλαιότερο αγώνα του γερμανικού πρωταθλήματος ).

Πέρα από την  διασταύρωση της είδησης μας, σε επικοινωνία μας με στέλεχος του γερμανικού συλλόγου, αναφέρθηκε προ ολίγου η μετακίνηση και στον επίσημο ιστότοπο της Φούξε Μπερλίν, μάλιστα με την υποσημείωση ότι ο Βέμπερ αποκτήθηκε προκειμένου να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε από τον τραυματισμό του Δανού δεξιού εξτρέμ Χανς Λίντμπεργκ, ο οποίος έσπασε το δεξί χέρι του.

Ο Λίντμπεργκ ήταν έως τώρα ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του ενώ τραυματίας είναι και ο Βάλτερ Γκρινζ, που επίσης αγωνίζεται ως δεξιός εξτρέμ.

Ετσι, η Φούξε Μπερλίν σημειώνεται ότι '' υπέγραψε με άμεση ισχύ με τον πρώην Αυστριακό διεθνή Ρόμπερτ Βέμπερ που θα καλύψει το κενό μέχρι το τέλος της σεζόν ''. 

Ο Βέμπερ σημείωσε 109 γκολ σε 18 ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό και ήταν στους πρώτους σκόρερς της διοργάνωσης και κορυφαίος γκολτζής για τους ''ερυθρόλευκους''. 

No comments