Οι 21 κλήσεις της Εθνικής Ανδρών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι 21 κλήσεις της Εθνικής Ανδρών


Τη Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τους κρίσιμους αγώνες με το Βέλγιο, στο πλαίσιο των προκριματικών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2024.

Το πρώτο ραντεβού δόθηκε στο μπαλόνι  του ΣΕΦ και από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Ζαραβίνα κλήθηκαν οι εξής 21 αθλητές: Δομπρής, Παπαβασίλης, Πασσιάς, Κανδύλας, Μιχαηλίδης, Μπάγιος, Καραμπουρνιώτης (Ολυμπιακός), Κεδέρης, Λιάπης, Ηλιόπουλος, Αραμπατζής, Παπαδιονυσίου (ΑΕΚ), Τόσκας, Λ. Παπάζογλου (Δράμα '86), Τερλέτσκι, Τσιγαρίδας (Διομήδης Άργους), Κωστακίδης (Αερωπός), Αναστασίου (ΑΣΕ Δούκα), Ελευθεριάδης, Παπάζογλου (ΠΑΟΚ), Μπαμπατζανίδης (ΑΕΣΧ Πυλαίας).

Οι αθλητές που θα επιλεγούν θα συνεχίσουν στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, από τη Δευτέρα (6/3).

Στο δεύτερο στάδιο θα ενσωματωθούν και οι Μπόσκος, Κρητικός, Παπαντωνόπουλος, Μυλωνάς, Μπουκοβίνας, Μάλλιος και Σάββας, που αγωνίζονται σε πρωταθλήματα του εξωτερικού.

Μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, η Εθνική Ανδρών βρίσκεται στη δεύτερη θέση του 5ου προκριματικού ομίλου έχοντας απολογισμό μία νίκη επί της Ολλανδίας και μία ήττα από την Κροατία. Οι αγώνες με το Βέλγιο θα διεξαχθούν στις 8 Μαρτίου, στο Χάσελτ και στις 12 Μαρτίου στη Χαλκίδα.

No comments