Επιστροφή Ζυγούρα στον ΠΑΟΚ ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιστροφή Ζυγούρα στον ΠΑΟΚ !

 


Επιστροφή της Καστοριανής Αγνής Ζυγούρα στον ΠΑΟΚ που κινείται δυναμικά για την μεταγραφική ενίσχυση του ώστε να μη χάσει τα πρωτεία στην Ελλάδα και περιμένει ουσιαστική βοήθεια από την 27χρονη διεθνή αθλήτρια, που συμφώνησε να παίξει έως το τέλος της σεζόν  με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η Ζυγούρα έπαιξε έως τα 18 της στην Καστοριά, αγωνίσθηκε από το 2014 μέχρι το 2018 με την Νέα Ιωνία κατακτώντας 4 Πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα και την περίοδο 2018-2019 έπαιξε για τον ΠΑΟΚ παίρνοντας το νταμπλ ενώ στα μισά της επόμενης σεζόν έφυγε για την Ισπανία και την Ροκάσα Γκραν Κανάρια  με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του EHF Cup.

Από τον Σεπτέμβριο έως τώρα έπαιζε στην Αυστρία με την Ντόρμπιρν με την οποία ήταν η πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος ενώ παράλληλα  εργαζόταν ως οδοντοτεχνίτρια. 

Για τη μεταγραφή της στον ΠΑΟΚ, η Αγνή Ζυγούρα, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, :

'' Μετά από δύο χρόνια στο εξωτερικό με έντονες εμπειρίες, τόσο θετικές, όπως ήταν η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τίτλου με την Ροκάσα Γκραν Κανάρια, όσο και οι αρνητικές όπως οι δύο συνεχόμενοι τραυματισμοί μου, αλλά και εμπειρίες ζωής στην Αυστρία, όπου για πρώτη φορά δούλεψα σε καθημερινή βάση στο αντικείμενο το οποίο σπούδασα, επανέρχομαι στον ΠΑΟΚ με καθαρή σκέψη, έχοντας στόχο την κατάκτηση των δύο τίτλων, μετά την πολύ καλή πρόταση από τη Διοίκηση της ομάδας, η οποία με έπεισε ότι θέλουν πραγματικά τους τίτλους . Αισθάνομαι σα να μην πέρασε μία ημέρα και να μην έφυγα ποτέ από τον ΠΑΟΚ ''. 


No comments