Οκτώ στα οκτώ για τα Γιαννιτσά, παραμένει άστεγος ο Απόλλων... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οκτώ στα οκτώ για τα Γιαννιτσά, παραμένει άστεγος ο Απόλλων...


Την όγδοη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος σημείωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών καθώς επιβλήθηκε του Απόλλωνα Σταυρούπολης στη Μίκρα με 35-17.

Ο φανερά ανώτερος Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών είχε ως πρώτη σκόρερ την Ανδρονικίδου με 13 γκολ ενώ όπως μας είπε η έμπειρη αθλήτρια του Απόλλωνα Σταυρούπολης Χωρίκη, '' αξίζουν μπράβο στις παίκτριες της ομάδας μας για την προσπάθεια τους, γιατί από την αρχή της παίζουν έχουμε κάνει μόλις δύο προπονήσεις σε μισό γήπεδο και τρία φιλικά, καθώς, δεν έχουμε διαθέσιμο αγωνιστικό χώρο και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να μη χτυπήσουμε ''. 

Α, ευχαριστούμε για τη συνεργασία τον Απόλλωνα και βεβαίως ολοκληρώνουμε με αυτό το ματς την καταγραφή των στοιχείων ΟΛΩΝ των αγώνων του Σαββατοκύριακου, έστω με χρονοτριβή, αλλά, πάντως κόντρα στο σαμποτάζ και τις ( προκλητικές πλέον ) τρικλοποδιές εκείνων που φοβούνται την κριτική ή μην τους χαλάσει κανείς την ξάπλα. Οποια ομάδα θέλει, μπορεί να μας στέλνει δηλώσεις, στοιχεία δράσης και αγώνων της και εμείς θα τα δημοσιεύουμε.

Χαλάμε την ...ησυχία των συντεχνιών και τα εμπάργκο , αλλά, καλή καρδιά. 

Τα πεντάλεπτα : 0-4, 1-7, 3-9, 5-10, 5-13, 6-18 ( ημίχρονο ), 8-22, 10-24, 11-28, 13-32, 17-34, 17-35.

Διαιτητές : Γράψας-Βιολιτζής

Δίλεπτα :     2-0           Πέναλτυ : 3/1, 2/2

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ :  Αναγνωστοπούλου, Αρβανίτη 7, Ζερβού, Πάντου 3, Μίαρη, Κατσούνη 4, Χωρίκη, Κουρκουλάκη 3, Ροδοπαίου, Σαμαρά, Καμπούρη.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ :  Πυριτίδου, Πατσάνη 2, Αϊβαζίδου, Ανδρονικίδου 13, Πλιόγκα 9, Καλφοπούλου, Πέγιου, Τρελοπούλου 3, Αναστασίου 5, Τομίδου, Καραμπατζάκη 3, Μαντζίρη.

No comments