Ο Μπάουερ έσωσε στην εκπνοή τον Ολυμπιακό από απώλεια με τον Αερωπό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Μπάουερ έσωσε στην εκπνοή τον Ολυμπιακό από απώλεια με τον Αερωπό


Με σωτήρια επέμβαση σε πέναλτυ του Παντελή Κωστακίδη σε νεκρό χρόνο, ο Τόμας Μπάουερ κράτησε την νίκη για τον Ολυμπιακό με 23-22 απέναντι στον Αερωπό Εδεσσας στην Ηλιούπολη.

Η ομάδα της Πέλλας παρουσιάσθηκε με 13 παίκτες στο γήπεδο και στη διάρκεια του αγώνα έχασε και τους Σεμενσένκο-Μπούλκιν όπως και οι γηπεδούχοι τον Κανδύλα.

Προηγήθηκαν στο σκορ οι φιλοξενούμενοι με σερί 5-0, με 14-9 στο 24΄ ενώ έκλεισαν το ημίχρονο με προβάδισμα στο σκορ με 16-11, ωστόσο, ο Ολυμπιακός πέρασε μπροστά με 19-18 στο 45΄ με επιμέρους σκορ 7-3.

Ο Αερωπός αντέδρασε, παρά τις ελλείψεις του, ισοφάρισε σε 20-20 με Κωστακίδη και στο 50’ ενώ προηγήθηκε (20-21) με τετ α τετ του Κουκουτσίδη στο 52’.

Ο Δομπρής έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους με 23-22 στο 58.50 '' ενώ ακολούθησε σουτ άουτ από τον Κράλλη και επιθετικό φάουλ από τον Καραμπουρνιώτη.

Στην τελευταία επίθεση ο Αερωπός είχε 15 δευτερόλεπτα και κέρδισε παράβαση 7 μέτρων σε προσπάθεια του Κράλλη, αλλά, ο Μπάουερ κράτησε αναλλοίωτο το σκορ.

Το τελικό αποτέλεσμα δίνει χαρά ασφαλώς και στον αγνό φίλαθλο του Ολυμπιακού Σταύρο, που δίνει τη δική του μάχη με αξιοπρέπεια και μάλιστα ο Στέφανος Μιχαηλίδης ήταν μεταξύ εκείνων που έδωσε αίμα για εκείνον, όπως και άλλοι από το τμήμα χάντμπολ στο οποίο είναι πάντα κοντά.  

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 4-3, 7-7, 9-10, 9-14, 11-16 (ημίχρονο ), 15-17, 17-17, 19-18, 20-20, 21-21, 23-22

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γραμματικός): Κοτανίδης, Νιόκας 5, Καραμπουρνιώτης 2, Παπαβασίλης 2, Κανδύλας 1, Παπαδόπουλος 3, Δομπρής 1, Μπουρζέ 1, Βέμπερ 4, Πασσιάς 1, Μοντόρο 1, Σλαβούλιτσα, Οστρούτσκο, Γκρατζάν, Μιχαηλίδης 2, Μπάουερ.

ΑΕΡΩΠΟΣ (Τούτσης): Κωστακίδης 5, Τσέλιος 1, Γιοβάνοβιτς, Μήγγας 3, Κράλλης 2, Σεμενσέκο, Βέρεμτσουκ, Κουκουτσίδης 4, Μποκάρεφ 2, Γιαννούσης, Μπούλκιν 2, Γεωργαλής, Παπαγιάννης 3.

Διαιτητές: Καρυδάκης- Γιακαλής, Κόκκινες: 42:33 Σεμενσέκο (επικίνδυνο παιχνίδι), 45:30 Μπούλκιν (τρία δίλεπτα), 55:20 Κανδύλας (τρία δίλεπτα), Δίλεπτα: 3-4, Πέναλτι: 6/4, 3/1

Νίκος Γραμματικός ( προπονητής Ολυμπιακού ): «Είμαι πολύ απογοητευμένος από την εμφάνισή μας. Βέβαια αξίζουν συγχαρητήρια γιατί επιστρέψαμε από ένα -5 στο ημίχρονο αλλά θα πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία, θα πρέπει να αλλάξουμε το πως σκεφτόμαστε. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Από τη μία είμαι απογοητευμένος όπως είπα από την άλλη δεν θα πρέπει να παραβλέψω ότι καταφέραμε και κερδίσαμε έναν αγώνα ο οποίος πήγαινε πολύ άσχημα για εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο με μια δυο αλλαγές έγινε πιο σκληρή και κινητική η άμυνα. Τρέξαμε λίγο παραπάνω, αλλά όλα αυτά από λίγο. Εμείς θέλουμε να βλέπουμε το πολύ από την αρχή, από πρώτο λεπτό και στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Να φτιάξουμε αυτό που θέλουμε.  Έτσι όπως θέλουμε να παίξουμε θα το φτιάξουμε, απλώς χρειαζόμαστε λίγο χρόνο».

Στέφανος Μιχαηλίδης ( αθλητής Ολυμπιακού ): «Καταρχάς θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην Έδεσσα, παρουσιάστηκε πάρα πολύ ανταγωνιστική και ήταν πολύ καλή σήμερα. Από την άλλη εγώ προσωπικά αλλά και η ομάδα έχουμε ανάμεικτα συναισθήματα. Χαιρόμαστε φυσικά που πήραμε τη νίκη με τον τρόπο που ήρθε από την άλλη αυτό δεν είναι ένα αποτέλεσμα που πρέπει να μας ευχαριστεί. Πρέπει να είμαστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι στα επόμενα ματς. Να δουλέψουμε και να συνεχίσουμε τις νίκες για να μην χάσουμε το πλεονέκτημα της έδρας που έχουμε απέναντι στην ΑΕΚ».

 

No comments