Εικόνες και εμπειρίες για τα κορίτσια της Νέας Ιωνίας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εικόνες και εμπειρίες για τα κορίτσια της Νέας Ιωνίας





Ο  Όμιλος Φιλάθλων Νέας Ιωνίας συνεχίζει το ταξίδι της εξέλιξης και της ανάπτυξης για το άθλημα της χειροσφαίρισης που ξεκίνησε πριν σαράντα χρόνια και καθιέρωσε το σωματείο ανάμεσα στα σημαντικότερα της χώρας.

Γιορτινές μέρες στο γήπεδο  κι αυτή τη χρονιά  για τις ομάδες κορασίδων και παγκορασίδων χάντμπολ της Νέας  Ιωνίας και πολύτιμες εμπειρίες για τις νεαρές αθλήτριες , καθώς  μια καινούργια γενιά  (γεν. 2009-10-11) συμμετείχε  πρώτη φορά σε αγώνες στο εξωτερικό.  Είναι μία προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια για  τα αναπτυξιακά τμήματα της ομάδας,  να συμμετέχουν  σε αγώνες  σε χώρες με ομάδες που το χάντμπολ καλλιεργείται παραδοσιακά και πρωταγωνιστούν στα αντίστοιχα πρωταθλήματά  τους.

Οι αθλήτριες του συλλόγου έχουν την ευκαιρία από νωρίς να δίνουν αγώνες σε πολύ υψηλό ρυθμό  στην αναπτυξιακή τους εξέλιξη προς την κορυφαία στην Ελλάδα γυναικεία ομάδα τού συλλόγου μας και την συμμετοχή τους στα εθνικά μας συγκροτήματα .

Απώτερος στόχος αυτών των δραστηριοτήτων είναι και η  ενίσχυση  των σχέσεων  του συλλόγου   με αντίστοιχες ομάδες στο εξωτερικό με προοπτική να διοργανώνονται και στη πόλη μας αντίστοιχοι αγώνες 

Το οδοιπορικό για φέτος ξεκίνησε από την πόλη του Αμυνταίου μία ιστορική πόλη για το ελληνικό χάντμπολ και φιλικούς αγώνες με τις αντίστοιχες ομάδες των Ελπίδων Αμυνταίου και συνεχίστηκε στα Σκόπια  με αντίστοιχους αγώνες στην πόλη τής Μπίτολα τής  Στρούγκα και του Πρίλεπ.

Παρά το πιεστικό πρόγραμμα τα κορίτσια είχαν  την ευκαιρία  να γνωρίσουν και την πόλη της Οχρίδας που είναι χτισμένη αμφιθεατρικά στις όχθες της ομώνυμης λίμνης και θυμίζει στην τοπογραφία της νησί. Η Οχρίδα είναι ένα από τα μόνο 28 μνημεία που αποτελούν μέρος της Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και είναι τόσο τα πολιτιστικά όσο και φυσικά μνημεία, που ελκύουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Ανάμεσά τους και  πολλές Βυζαντινές εκκλησίες.

No comments