Το Κιλκίς οδήγησε στην πρώτη εντός έδρας ήττα την Αξιούπολη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το Κιλκίς οδήγησε στην πρώτη εντός έδρας ήττα την Αξιούπολη


Το Κιλκίς υποχρέωσε τον Αλέξανδρο Αξιούπολης ( φωτο ) στην πρώτη εντός έδρας ήττα του στο εφετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών, με 28-21.

Η ανωτερότητα όπως και η εμπειρία των φιλοξενουμένων έπαιξαν τον δικό τους ρόλο, όπως και τα προβλήματα τραυματισμών των γηπεδούχων που συνεχίζουν, ωστόσο, να κερδίζουν τις εντυπώσεις ως ένα νεανικό και ελπιδοφόρο σύνολο.

Στο πρώτο ημίχρονο, πάντως, η Αξιούπολη ήταν απόλυτα ανταγωνιστική ενώ στην επανάληψη δεν κατάφερε να βρεί λύσεις απέναντι στον γκολκίπερ Τριανταφύλλου και αρκέσθηκε μόλις σε 9 τέρματα.    

Τα πεντάλεπτα  : 1-3, 4-5, 6-7, 8-6, 10-11, 12-14 (ημίχρονο ), 13-16, 14-20, 16-22, 19-24, 20-26, 21-28

Διαιτητές : Νικολαϊδης-Κυριακού

Δίλεπτα :   3-4                 Πέναλτυ : 6/4, 3/3

ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ : Στεφανίδης, Καρακασίδης, Ιωαννίδης, Καλπακίδης 4, Τσορλίνης 2, Δ.Κουρούπης 1, Παπαρίδης, Δημολάρης 6, Τουλκερίδης 5, Καραγιάννης, Λ.Κουρούπης 2, Παπαρήγας 1, Δουλούμπακας, Κέφαλος, Γουβιανάκης, Καϊσίδης. 

ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ :  Κυπραίος 7, Πιστόλας 1, Λασκαρούδης, Βαφειάδης, Α.Μαυρόπουλος, Χ.Μαυρόπουλος, Γιαννακόπουλος 5, Τριανταφύλλου, Α.Φαχουρίδης 2, Σ.Φαχουρίδης 3, Ελευθεριάδης 4, Δημάκης 6, Καριοφύλλης , Καρβουνίδης. 

Ο προπονητής της Αξιούπολης Ρήγας Παπαρήγας δήλωσε  : '' Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά , χαίρομαι και είμαι πολύ γεμάτος όταν τους βλέπω να προσπαθούν τόσο ώστε να καλύψουν οι ίδιοι εσωτερικά κάθε αναποδιά που μας έχει έρθει αυτό το διάστημα και να βρουν την λύση . Η βελτίωση τους είναι θεαματική καθώς δείχνουν ότι ανταποκρίνονται όλο και καλύτερα στα βαθιά που τους έχουμε ρίξει ,  άλλωστε μιλάμε για αθλητές 16 , 17, 18 χρονών που όμως μέρα με την μέρα ωριμάζουν,   παίρνοντας  πρωτοβουλίες και αναλαμβάνοντας  την ευθύνη ''.

No comments