Θα πάρει και η Α2 χρήματα από το στοίχημα ; - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Θα πάρει και η Α2 χρήματα από το στοίχημα ;

 


Επανέλαβε σε ομιλία του στην Βουλή ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης ότι στα τέλη Ιανουαρίου θα καταβληθούν χρήματα στον αθλητισμό, από τη φορολόγηση των κερδών των παικτών του Στοιχήματος.

Θα δοθεί οικονομική ενίσχυση σε σωματεία και Ομοσπονδίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του greekhandball.com , ωστόσο, εξετάζεται το ενδεχόμενο να δοθούν λιγότερα χρήματα ( κάπου 50.000 ευρώ ) αυτή τη φορά στις ομάδες της πρώτης κατηγορίας, ώστε να ενισχυθούν σε κάποιο βαθμό ( περί τις 10.000 ευρώ ) και ομάδες της δεύτερης κατηγορίας, σε χάντμπολ, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο.

Αυτή η πληροφορία δε χωρά αμφισβήτηση, αλλά, μένει να δούμε εάν θα υπάρξει...εκτροπή στα πλάνα της ΓΓΑ...

Ολα, φυσικά, είναι σχετικά γιατί η εκκαθάριση των κερδών από το στοίχημα θα γίνει στις αρχές Ιανουαρίου και έστω και αν υπάρχει ενθαρρυντική εικόνα, τίποτα δεν είναι απολύτως σαφές.

Επίσης, επανέλαβε ότι στο  ΟΑΚΑ θα κατασκευαστεί νέο κλειστό γυμναστήριο, που θα  αποτελέσει το σπίτι της ξιφασκίας, του χάντμπολ και του τσιρλίντινγκ, ενώ για τον πολυχώρο δίπλα στην αίθουσα ''Κασιμάτης'' επεσήμανε ότι θα χρησιμοποιείται από χάντμπολ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο σάλας, γυμναστική και για πολιτιστικές εκδηλώσεις.

No comments