Ετοιμη για την πρόκριση η Ελλάδα ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ετοιμη για την πρόκριση η Ελλάδα !


 

Το Σάββατο 5/11 (   18:00, ehftv ) η Εθνική ομάδα γυναικών στο Καζίν αντιμετωπίζει την γηπεδούχο Βοσνία στον δεύτερο αγώνα της, επαναληπτικό εκείνου όπου η Ελλάδα νίκησε την Πέμπτη με 23-21 για την Α’ φάση των πλέι οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2023.

Με εφόδιο την καλή ψυχολογία και παρακαταθήκη την θαυμάσια εμφάνιση του τελευταίου 15λεπτου του πρώτου αγώνα, η Ελλάδα είναι έτοιμη για την πρόκριση, όπως αποτυπώνεται και στις δηλώσεις από την  Μάγδα Κεπεσίδου και την  Αγνή Ζυγούρα στην ΟΧΕ : 

Μάγδα Κεπεσίδου :

«Κάναμε ένα πολύ σημαντικό πρώτο βήμα με μεγάλη ανατροπή και θέλω να συγχαρώ όλους γι’ αυτό, γιατί ήταν πραγματικά δύσκολο να γυρίσουμε ένα παιχνίδι από το -6 σε μια τέτοια έδρα! 

Η Εθνική ομάδα χρειάζεται τέτοιες νίκες και όταν έρχονται με αυτόν τον τρόπο είναι πιο γλυκές. 

Η δουλειά όμως δεν έχει τελειώσει ακόμα και δεν θα είναι εύκολη ούτε αύριο! Γνωρίζοντας τι μας περιμένει πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτερες και ακόμα πιο συγκεντρωμένες. 

Στο μυαλό μας είναι ότι η πρόκριση είναι μονόδρομος και θα κάνουμε τα πάντα για να την πάρουμε!»

Αγνή Ζυγούρα

«Κάναμε ένα μέτριο παιχνίδι κόντρα σε μια πιο βελτιωμένη ομάδα συγκριτικά με αυτή που αντιμετωπίσαμε στη Βέροια πριν δύο χρόνια, μέσα σε ένα γεμάτο γήπεδο και γενικά σε μια δύσκολη έδρα.  Βρεθήκαμε να χάνουμε για 6 γκολ στο 45', ωστόσο είχαμε την ψυχραιμία να αντιδράσουμε και να γυρίσουμε το παιχνίδι. Αυτό που έχουμε να κάνουμε τώρα είναι να μελετήσουμε το βίντεο του παιχνιδιού και να παρουσιαστούμε καλύτερες και πιο έτοιμες πνευματικά αύριο, μιας που παίζουμε και τα δύο παιχνίδια μέσα στη Βοσνία».


No comments