Αλβανός : '' Μας περιμένει απαιτητικό πρόγραμμα, αλλά, θα είμαστε έτοιμοι '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αλβανός : '' Μας περιμένει απαιτητικό πρόγραμμα, αλλά, θα είμαστε έτοιμοι ''

 


Ο προπονητής της αήττητης πρωτοπόρου του πρωταθλήματος, ΑΕΚ Αλέξης Αλβανός μίλησε στο greekhandball.com  για την νίκη της ομάδας του απέναντι στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας όπως και για τη συνέχεια στις υποχρεώσεις της : 

'' Θεωρώ ότι ήταν μία καλή εμφάνιση, παίξαμε συγκεντρωμένα από την αρχή, σε δύσκολη έδρα. Εχουμε μπροστά μας απαιτητικό πρόγραμμα, θα πρέπει να διαχειρισθούμε την σωματική και ψυχική πίεση, με τα διαδοχικά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μέσα σε 30 ημέρες θα χρειασθεί να δώσουμε 8 ματς, ωστόσο, θα ετοιμασθούμε ώστε να ανταποκριθούμε κατάλληλα στις υποχρεώσεις μας. Είμαι χαρούμενος για το γεγονός ότι μπορούμε να διαχειριζόμαστε και τις απουσίες λόγω τραυματισμών, μικρότερων ή μεγαλύτερων, καθώς, υπάρχει υλικό και έχουμε ποιότητα ''. 

Η ΑΕΚ δεν είχε στο ματς με τον Ιωνικό Ν.Φ. Τσιτόμπι και Μάτσκεβιτς, οι οποίοι ωστόσο αναμένεται ότι θα είναι έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας τους με την ΧΑΝΘ.  

Σημειώνεται για το ματς της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια η εξαιρετική εμφάνιση του Πάτρικ Λέμος που πέτυχε 7 γκολ ( δίχως πέναλτυ ) σε χρόνο συμμετοχής που δε ξεπέρασε τα 35 λεπτά ενώ κέρδισε και 3 πέναλτυ με ισάριθμα δίλεπτα. 

No comments