'' Ενιωσα απίστευτη ευγνωμοσύνη για την ομάδα της καρδιάς μου...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Ενιωσα απίστευτη ευγνωμοσύνη για την ομάδα της καρδιάς μου...''





Μία ιδιαίτερη όσο και σπάνια ανάρτηση έγινε από τον προπονητή του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας Γιάννη Αρβανίτη στο λογαριασμό του στο facebook. Την αναδημοσιεύουμε, αν και δεν πήραμε την άδεια του ( λόγω του προχωρημένου της ώρας, δεν ενοχλήσαμε ), με την εκτίμηση ότι είναι πράγματι μία πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση, πέρα και πάνω από πρόσωπα, ονόματα και χρώματα, απλώς, γιατί ο αθλητισμό είναι πριν από οτιδήποτε άλλο, αναμνήσεις της ζωής μας, αυτές μένουν και είναι δικές μας, της καρδιάς και της ψυχής μας : 

 ''Ο αθλητισμός είναι μια εκδήλωση της ζωής που δημιουργεί τεράστια συναισθήματα. Σήμερα την ώρα πού η ομάδα μου Ιωνικός έχανε, οι οπαδοί της αντίπαλης, στο γήπεδο ομάδας, ομάδας της καρδιάς μου ΑΕΚ φώναζαν ρυθμικά το όνομα μου.  Ένιωσα απίστευτη ευγνωμοσύνη και μια πολύ έντονη συγκίνηση που δεν με άφησε ούτε τα μάτια μου να γυρίσω να τους κοιτάξω μήπως κάποιος τα δει να βουρκώνουν.. 

Για όλους εσάς που ακόμα με θυμάστε θέλω να σας εκφράσω την απεριόριστη ευγνωμοσύνη μου και να είστε σίγουροι πώς ό,τι ζήσαμε μαζί είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μου.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ !!''

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Αρβανίτης ήταν στην ΑΕΚ για 11 χρόνια ( 2005-2016 ) και σε αυτό το διάστημα συνέδεσε το όνομα του με την κατάκτηση 2 Πρωταθλημάτων και 3 Κυπέλλων από την Ενωση.

No comments