Για ''αλλοίωση αποτελέσματος'' κάνει λόγο η ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Για ''αλλοίωση αποτελέσματος'' κάνει λόγο η ΑΕΚ

 


Η ΑΕΚ τοποθετήθηκε στον ιστότοπο του συλλόγου της aek.gr , για το ματς με τον ΠΑΟΚ εκφράζοντας τα παράπονα της για την διαιτησία : 

'' Η διαιτησία των Πατιού-Τσάνα, ήταν αυτή που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα στη Μίκρα, όπου η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη με τον ΠΑΟΚ (24-24) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Handball Premier. Η ΑΕΚ έπαιξε για 14 συνολικά λεπτά με παίκτη λιγότερο, καθώς δέχθηκε 7 δίλεπτες ενώ οι Θεσσαλονικείς κέρδισαν 7 πέναλτι με την «Ένωση» να κερδίζει 3.

Σε δύο καθοριστικές φάσεις του παιχνιδιού, το διαιτητικό δίδυμο, άλλαξε τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί υπέρ της ΑΕΚ. Αρχικά, δόθηκε δίλεπτη αποβολή στον Ηλιόπουλο, σε φάση που απλά ακούμπησε τον αντίπαλό του, ενώ το ματς ήταν στο 19-19, υποχρεώνοντας την ΑΕΚ σε καθοριστικό σημείο για το παιχνίδι, να μείνει με παίκτη λιγότερο. Το πιο κομβικό σφύριγμα ήταν 14 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα, με την ΑΕΚ να προηγείται και να έχει την κατοχή της μπάλας, όταν εφηύραν βήματα στον Τσιτομπί, που σε καμία περίπτωση δεν… έγιναν, με τον άσο της ΑΕΚ να κάνει τρία και να πασάρει την μπάλα. Φυσικά, υπάρχουν κι άλλες φάσεις, αλλά αυτές οι δύο ήταν οι πιο χαρακτηριστικές και αλλοίωσαν το τελικό αποτέλεσμα. 

Να υπενθυμίσουμε πως από την πλευρά μας, είχαμε ζητήσει την διά βίου εξαίρεση των διαιτητών, Πατιού και Τσάνα από τα παιχνίδια μας, εξαιτίας της διαιτησίας τους, πάλι απέναντι στον ΠΑΟΚ, στις 22 Ιανουαρίου του 2022, για την 1η αγωνιστική της β’ φάσης της Handball Premier ''.



No comments