Μεγάλη νίκη του Αερωπού στη Δράμα, με σπουδαίο Βέρεμτσουκ και πιο ψύχραιμο ''φίνις'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μεγάλη νίκη του Αερωπού στη Δράμα, με σπουδαίο Βέρεμτσουκ και πιο ψύχραιμο ''φίνις''

 

Ο Αερωπός τα κατάφερε και πάλι εκτός έδρας, καθώς, κέρδισε με 26-23 στην Δράμα την ομώνυμη ομάδα έχοντας προηγηθεί με 14-10 στο ημίχρονο.

Στην επανάληψη, η Δράμα πήρε το προβάδισμα με 16-14 στο 40΄ και στη συνέχεια οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, αλλά, στο τελευταίο πεντάλεπτο οι φιλοξενούμενοι, πιο ψύχραιμοι, έφθασαν στη νίκη με 26-23, με πρώτους σκόρερς τους Αθανασιάδη, Κουκουτσίδη, Μποκάρεφ οι οποίοι πέτυχαν από 6 γκολ.

Εξαιρετικός στο πρώτο μέρος, με 11 αποκρούσεις, ο γκολκίπερ του Αερωπού Βέρεμτσουκ ενώ οι παράγοντες της Δράμας υποστηρίζουν ότι στο 59.34'' με το σκορ στο 23-24, έγινε το 23-25 με αντικανονική επίθεση των Εδεσσαίων.

Στις δηλώσεις του, πάντως, ο προπονητής της Δράμας παραδέχθηκε ότι '' ο Αερωπός κέρδισε δίκαια και καθαρά ''. 

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 1-3, 1-5, 6-7, 7-11, 10-14 (ημίχρονο), 13-14, 16-14, 17-18, 19-19, 21-21, 23-26

ΔΡΑΜΑ 86  (Βαλαβάνης): Βασιλείου, Παπάζογλου, Μπάρμπας, Μωραΐτης 4, Λαζαρίδης, Χαϊτίδης, Κοτσαμαρίκογλου, Κοβογλανίδης, Πολύδωρος 2, Τορνικίδης, Τόσκας 3, Καλαϊτζίδης, Παπαγεωργίου 1, Ζιβούλοβιτς 3, Παπαδόπουλος 4, Σίνα 6.

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ (Τούτσης): Κωστακίδης 2, Τσέλιος, Μαυροδουλάκης 5, Μήγγας, Αθανασιάδης 6, Βέρεμτσουκ, Κουκουτσίδης 6, Μποκάρεφ 6, Μυλωνάς, Μπούλκιν, Γεωργαλής, Παπαγιάννης 1, Γιαννούσης, Μπούτκαρης, Τοτίδης.

Διαιτητές: Νάσκος - Χαρίτσος. Δίλεπτα: 4-3. Πέναλτι: 1/1 - 1/1

Δηλώσεις στο γραφείου Τύπου της ΟΧΕ

Κώστας Τούτσης (τεχνικός Αερωπού): «Είναι μια μεγάλη νίκη, από αυτή την έδρα πέρασε μόνο ο Ολυμπιακός και δύσκολα. Θεωρώ ότι μπήκαμε πολύ καλά με τη βοήθεια και του τερματοφύλακα μας. Δεχθήκαμε μόνο 10 γκολ, από μία ομάδα που έχει καλή επίθεση. Δυστυχώς κάναμε ένα κακό ξεκίνημα, δεχθήκαμε 6-0 σερί. Αντιδράσαμε όμως σωστά και με ηρεμία και συγκέντρωση καταφέραμε να πάρουμε μία δίκαιη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό το ματς με τον Ιωνικό, το οποίο πρέπει να το κερδίσουμε για να έχει αξία η σημερινή νίκη».

Σάκης Βαλαβάνης (Προπονητής Δράμας): «Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο παρότι βγάλαμε φάσεις, δεν μπορούσαμε να βάλουμε γκολ με τίποτα. Ο τερματοφύλακας του Αερωπού ήταν εξαιρετικός. Στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε, αλλά… το πνεύμα ήθελε, όμως το σώμα δεν μπορούσε. Δεν είχαμε την απαιτούμενη ενέργεια. Ο Αερωπός είχε το κάτι παραπάνω και κέρδισε δίκαια και καθαρά».


 


No comments