Νίκη για τον ΠΑΟΚ απέναντι στην Πυλαία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκη για τον ΠΑΟΚ απέναντι στην Πυλαία

 


Ο ΠΑΟΚ κατέβαλε την Πυλαία ως τυπικά γηπεδούχος στη Μίκρα με 30-26 , σε αγώνα για το πρωτάθλημα της Handball Premier.
Από την αρχή, ο ΠΑΟΚ είχε το προβάδισμα στο σκορ, η Πυλαία ακολουθούσε, όμως, δεν πέτυχε σε κανένα σημείο να πλησιάσει απειλητικά και να αμφισβητήσει την υπεροχή του αντιπάλου της.
Ο Κουκμίσης ήταν ο πρώτος σκόρερ του Δικέφαλου του Βορρά με 6 τέρματα στο ενεργητικό του  ενώ η Πυλαία, που είχε και πάλι τον Στογιάνοβιτς στη σύνθεση της, είχε πιο παραγωγικό παίκτη τον Ζαφείρη με 5 τέρματα.
Πάνος Γούσιος (τεχνικός ΠΑΟΚ): ''Είναι η πιο δύσκολη περίοδο για εμάς, υπάρχει μεγάλη κόπωση, σε 25 ημέρες έχουμε παίξει 8 αγώνες. Σήμερα το ματς ήταν πολύ δύσκολο, από τα τρία πίβοτ που είχαμε στο σχεδιασμό μας είχαμε εκτός Τσαναξίδη, Αποστόλου και με 39,5 πυρετό τον Τσαμουρίδη που έπαιξε όσο μπόρεσε. Κλήθηκε να καλύψει το κενό ο Λαδάκης που ανταποκρίθηκε πολύ καλά. Συνεχίζουμε με ένα ακόμα δύσκολο ματς στην Έδεσσα κόντρα στον Αερωπό''.
Μπάμπης Ανανιάδης (τεχνικός Πυλαίας): ''Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι, υπήρχε ένταση και πάθος. Δυστυχώς είχαμε ένα εκνευρισμό από τα πολλά δίλεπτα. Έπρεπε να βρούμε λύσεις με λιγότερο παιχνίδι. Στην επίθεση τα καταφέρναμε, αλλά δεχόμασταν αμέσως τέρμα. Δόθηκε μία μεγάλη μάχη. Πρέπει να ανασυγκροτηθούμε γιατί το ματς με τη Δράμα είναι πολύ κομβικό''.
Τα πεντάλεπτα : 2-2, 6-3, 8-5, 9-5, 10-7, 15-9 ( ημίχρονο ), 18-12, 20-13, 21-16, 25-19, 28-23, 30-26.
Δίλεπτα :      6-6                   Πέναλτυ : 4/4, 3/2
Διαιτητές :  Κινατζίδης-Φωτακίδης
ΠΑΟΚ :  Γκιγκόφ, Δούγιας 2, Ελευθεριάδης 5, Τσαμουρίδης , Νικολαϊδης 3, Παπάζογλου 4, Α.Τριανταφυλλίδης , Μοϊσίλοφ, Τσαναξίδης, Κουκμίσης 6, Καβουσανάκης 1, Δ.Τριανταφυλλίδης 3, Λαδάκης 1, Τζωρτζίνης 5, Γιαβασίδης , Βελισσαρίου.
ΠΥΛΑΙΑ : Μπαμπατζανίδης , Ζαφείρης 5, Μανωλούδης 4, Μέτσης , Τσαμεσίδης 2, Λατσάκου 2, Γιαννακίδης, Κουκμίσης, Ορφανουδάκης , Μπάτζιος 1, Αλεξανδρίδης 4, Κυριακίδης, Σιγγιρίδης 2, Γιορανίδης 2, Στογιάνοβιτς 4, Σεϊρεκίδης.

No comments