Πέταξε για την πρόκριση ο Ολυμπιακός - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πέταξε για την πρόκριση ο Ολυμπιακός


Η αποστολή του Ολυμπιακού ταξίδεψε στη Βοσνία, δίχως τους Μοντόρο-Μπάουερ που έχουν μικροενοχλήσεις όπως και χωρίς τον Μπάγιο που ταλαιπωρείται από θλάση, προκειμένου να σφραγίσει την πρόκριση στους «32» του EHF European Cup. 

Το Σάββατο (5/11) στις 21:00, οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν την Σλόμποντα Τούζλα εκτός έδρας, στον επαναληπτικό του δεύτερου γύρου της διοργάνωσης, με εφόδιο την νίκη στο πρώτο ματς στην Ηλιούπολη, με 34-24.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Καρασαββίδης και ο αθλητής της πειραϊκής ομάδας Μπάμπης Δομπρής, επεσήμαναν σε δηλώσεις τους : 

Καρασαββίδης: «Η Σλόμποντα αποδείχθηκε δυνατός αντίπαλος και με τον νέο προπονητή, ο οποίος είναι πολύ έμπειρος, περιμένουμε ένα δύσκολο βράδυ. Στόχος στον αγώνα, θα είναι η νίκη. Δεν θέλουμε να ασχοληθούμε με τη διαφορά. Έρχονται συνεχόμενα ματς και θέλουμε να βρεθούν όσο περισσότεροι παίκτες μας στο μάξιμουμ».

Δομπρής: «Αύριο, παίζουμε με μία ομάδα που, όπως φάνηκε στο πρώτο ματς, υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, με αποτέλεσμα να έχουμε στα χέρια μας ένα πολύ καλό σκορ. Ο δικός μας στόχος είναι για το αυριανό παιχνίδι, είναι να αποφύγουμε τις τυχόν παγίδες που μπορεί να κρύβουν τέτοιου είδους ευρωπαϊκά ματς και να περάσουμε με δύο νίκες στην επόμενη φάση».

No comments