Πρόωρη πρεμιέρα της 11ης αγωνιστικής - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πρόωρη πρεμιέρα της 11ης αγωνιστικής

Δύο παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Handball Premier θα γίνουν την Τετάρτη 30/11, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων Ολυμπιακού και ΑΕΚ το Σαββατοκύριακο : 

Ηλιούπολης 15:00, Ολυμπιακός - Ζαφειράκης Νάουσας

(Βήτας- Σκλαβενίτης, Μίγκας)

Μετάδοση: https://www.youtube.com/@OlympiacosSFP

Επιστρέφουν για τον Ολυμπιακό οι : Κοτανίδης, Κανδύλας, Οστρούτσκο, Μοντόρο στις θέσεις των Παπαδημητρίου, Κουτουλογένη , Ρούσσου , Πασσιά.

Η 16άδα του Ολυμπιακού :  Κοτανίδης, Μπάουερ, Παπαβασίλης, Παπαδόπουλος, Μπάγιος, Βέμπερ,  Σλαβούλιτσα, Μοντόρο, Οστρούτσκο, Μιχαηλίδης , Δομπρής, Γκρατζάν, Λιόλιος, Νιοκάς , Καραμπουρνιώτης , Κανδύλας. 

Γιώργος Καρασαββίδης (τεχνικός Ολυμπιακού): «Την Τετάρτη εναντίον της Νάουσας, πρέπει να παίξουμε σε πολύ ψηλό ρυθμό μέχρι το τέλος. Θα παίξει μεγάλο ρόλο η άμυνα μας και το παιχνίδι στον ενδιάμεσο χώρο. Η μέρα και η ώρα είναι δύσκολες και για εμάς και για το κοινό. Για αυτό το λόγο, όμως, θα θέλαμε τη βοήθεια όσο περισσότερου κόσμου μας, ώστε να σπρώξει την ομάδα».

Μπάμπης Δομπρής  (πλέι μέικερ Ολυμπιακού): «Έχουμε μπροστά μας ένα ματς με μια ομάδα με διαφορετικούς στόχους από εμάς, σιγουρά υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, ωστόσο οφείλουμε να δείξουμε σεβασμό στον αντίπαλο μας, όπως κάνουμε σε κάθε ματς και να φτάσουμε στην νίκη με μια καλή απόδοση, ενόψει της δύσκολης συνέχειας, σε Ευρώπη και Ελλάδα, βγάζοντας παράλληλα στο γήπεδο όλα αυτά τα πράγματα που δουλεύουμε τον τελευταίο καιρό στην προπόνηση».

Κώστας Δεληγιάννης (προπονητής Ζαφειράκη): «Είναι ξεκάθαρο πως παίζουμε απέναντι στον περσινό πρωταθλητή. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, πηγαίνουμε στο ματς υγιείς και θα δώσούμε το 100% για να πάρουμε ότι μας αναλογεί»

ΟΑΚΑ 19:00, ΑΕΚ- ΑΣΕ Δούκα

(Φωτακίδης- Χρηστίδη, Αντωνόπουλος)

Μετάδοση: https://www.youtube.com/@AEKAthleticClub

Ο Αλέξης Αλβανός επέλεξε στην αποστολή του «Δικεφάλου» τους: Μάτσκεβιτς, Άρσιτς, Κεδέρης, Τικ, Μαντάλινιτς, Σόκολιτς, Κοτσιώνης, Λέμος, Τσιτομπί, Ηλιόπουλος, Νικολαΐδης, Αραμπατζής, Ζίβκοβιτς, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Αλμέιδα. 

Η μόνη αλλαγή αφορά την επιστροφή του Κοτσιώνη αντί του Καλόμοιρου.

Παναγιώτης Νικολαΐδης ( αρχηγός ΑΕΚ ) : «Συνεχίζουμε σε μια δύσκολη περίοδο, με πολλούς συνεχόμενους αγώνες και μετά από μια πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής και όντας αήττητοι, θέλουμε να συνεχίσουμε τα θετικά αποτέλεσμα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ακολουθεί ένα ματς με τον Δούκα και αργότερα το ευρωπαϊκό. Δουλεύουμε αρκετά αυτό τον καιρό και στο επόμενο ματς με το Δούκα θα εμφανιστούμε έτοιμοι. Περιμένουμε τον κόσμο δίπλα μας, όπως και κάνει όλα αυτά τα χρόνια να στηρίζει την ομάδα σε όλα τα τμήματα της! Όσον αφορά τον αγώνα με τον Δούκα τώρα, τον σεβόμαστε, όπως κάθε αντίπαλο μας. Άλλωστε, βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είμαστε έτοιμοι και μένει μόνο το δείχνουμε μέσα στο γήπεδο».

Ανδρέας Γερουλάνος (περιφερειακός ΑΣΕ Δούκα): «Γνωρίζουμε τη δυναμική της ΑΕΚ, η οποία είναι και πρωτοπόρος του πρωταθλήματος. Τέτοιου είδους παιχνίδια αποτελούν πρόκληση για εμάς διότι είμαστε μια ομάδα με μικρό μέσο όρο ηλικίας και δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα παρά μόνο να κερδίσουμε πολλά. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή και να δώσουμε όλοι το 100% των δυνατοτήτων μας. Είναι το τελευταίο ματς του πρώτου γύρου και θέλουμε κλείσει με μια καλή εμφάνιση».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Οι παραπάνω δηλώσεις έγιναν στους επίσημους ιστότοπους των 4 συλλόγων.


No comments