Εξαίρεση διαιτητή ζητά ο Ηλυσιακός - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εξαίρεση διαιτητή ζητά ο Ηλυσιακός

Ο Ηλυσιακός εξέδωσε ανακοίνωση για τον διαιτητή ( δεύτερο στο παιχνίδι με τους Αμφικτύονες στη Λαμία ) Καποτά. Την δημοσιεύουμε σχεδόν αυτούσια, αφαιρώντας ισχυρισμό που θα μπορούσε να θεωρηθεί ποινικά κολάσιμος, όπως κάνουμε για ΟΛΕΣ τις ανακοινώσεις συλλόγων, ειδικά σε βάρος διαιτητών (  ανεξάρτητα από το επίπεδο και την ποιότητα της διαιτησίας ), καθώς, δεν υπάρχει δυνατότητα απάντησης από τους κείμενους κανονισμούς  :  

''Δεν είναι στην νοοτροπία μας να εκδίδουμε ανακοινώσεις για την διαιτησία, αλλά την Κυριακή στον αγώνα Αμφικτύονες Λαμίας - Ηλυσιακός, ξεπεράστηκαν κατά πολύ τα όρια.

Ο διαιτητής Καποτάς, αδίκησε κατάφορα και ξεκάθαρα την ομάδα μας, στερώντας της το μόνο αποτέλεσμα που της άξιζε, την νίκη και υπήρξε παραφωνία στις καλές διαιτησίες που έχει μέχρι τώρα το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής, καταστρατήγησε κάθε κανονισμό του αθλήματος από το πρώτο λεπτό. Το να αναφέρουμε μία προς μία τις φάσεις δεν έχει νόημα, καθώς δεν θα μας φτάσουν ούτε τρεις ανακοινώσεις.

Απαιτούμε σεβασμό προς την ομάδα μας και αντικειμενική διαιτησία. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο.

Θα αιτηθούμε στην ΚΕΔ να μεριμνήσει, ώστε να μην οριστεί ξανά ο συγκεκριμένος διαιτητής σε αγώνα της ομάδας μας''.

No comments