Ολυμπιακός-Πυλαία '' υπ' ατμόν '' για τη νέα συνάντηση τους - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ολυμπιακός-Πυλαία '' υπ' ατμόν '' για τη νέα συνάντηση τους


 Στο κλειστό της Ηλιούπολης, ο περσινός πρωταθλητής Ολυμπιακός υποδέχεται τον περσινό κυπελλούχο ΑΕΣΧ Πυλαίας, στον αγώνα που θα κλείσει την αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πρόσφατα στον τελικό του Σούπερ Καπ, στο ίδιο γήπεδο, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 30-24 και να κατακτά το τρόπαιο. 

Ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς θεατές λόγω τιμωρίας του Ολυμπιακού από την περσινή σεζόν.

Δηλώσεις : 

Γιώργος Καρασαββίδης (προπονητής Ολυμπιακού) : «Συναντάμε για άλλη μία φορά την Πυλαία, η οποία αποδεικνύει συνεχώς πόσο δυσκολοκατάβλητη είναι. Θέλουμε να πάρουμε τους δύο βαθμούς και να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας. Πιστεύω, ότι τα κλειδιά του αγώνα θα είναι οι άμυνες και ο ρυθμός».

Μπάμπης Ανανιάδης (προπονητής ΑΕΣΧ Πυλαίας) «Είναι το τελευταίο παιχνίδι, εναντίον του Ολυμπιακού, πριν την διακοπή, και θέλουμε να κλείσουμε καλά αυτή τη σειρά των αγώνων. Η αμυντική λειτουργία της ομάδας είναι ο οδηγός, και για αυτή την αναμέτρηση περιμένουμε να έχουμε καλύτερη εικόνα στα υπόλοιπα κομμάτια. Δουλεύουμε σκληρά πάνω στις αδυναμίες μας. Παίζουμε μ' ένα πολύ καλό και ποιοτικό αντίπαλο, εκτός έδρας, ο οποίος είναι το φαβορί, Θα πρέπει για ακόμα ένα παιχνίδι να είμαστε ανταγωνιστικοί, και να είμαστε καλύτεροι στις λεπτομέρειες».

Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης (αθλητής Ολυμπιακού): «Αύριο, η ομάδα θα δώσει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της σεζόν. Δυστυχώς, λόγω της τιμωρίας, δεν θα μπορέσει να είναι δίπλα μας ο κόσμος, που μας δίνει ώθηση. Παίζουμε κόντρα σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο, που κάθε αγώνα παρουσιάζεται και πιο επικίνδυνος. Από την πλευρά μας, είμαστε έτοιμοι, αγωνιστικά και ψυχολογικά, για ένα δύσκολο παιχνίδι, που στόχος μας δεν είναι άλλος από τους δύο βαθμούς και μια καλή εμφάνιση, όπως την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Δούκα».

Κώστας Τσαμεσίδης (αθλητής Πυλαίας): «Μπροστά μας έχουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, εκτός έδρας. Σαφώς ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί με «όπλα» μας την άμυνα και το πάθος».

No comments