"Να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα αν θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

"Να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα αν θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω"



Ο κορυφαίος τους ΑΣΕ Δούκα στο τελευταίο παιχνίδι με την Πυλαία, Χριστόφορος Τσακουρίδης χαρακτήρισε τη Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Ιωνικό ως «τελικό» γνωρίζοντας ότι η ομάδα του θα έχει μπροστά της δύσκολο έργο. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δούκα: 

«Το παιχνίδι του Σαββάτου  είναι ένας από τους πολλούς τελικούς που θα ακολουθήσουν την φετινή σεζόν. Ή τουλάχιστον, έτσι θα πρέπει να το δούμε εμείς. Ο Ιωνικός, παρά ίσως το κακό ξεκίνημα του, είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα που προσπαθεί να τρέξει στο transition και να δημιουργήσει εύκολες φάσεις για γκολ. Αποτελείται από πολύ καλές μονάδες, με ποιότητα και εμπειρία, που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή στο πως θα περιοριστούν.  Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε μια πολύ δύσκολη έδρα, με μια ομάδα που, επίσης κυνηγάει να βρει τα πατήματα της για την νίκη και πρέπει να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων. Ερχόμαστε από ένα ντέρμπι με την ομάδα της Πυλαίας που μας αφήνει την πικρία της ισοπαλίας ενώ θέλαμε το κάτι παραπάνω. Δεν υπάρχει, ωστόσο, ούτε ο χρόνος ούτε η πολυτέλεια, για εφησυχασμούς και στασιμότητες. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και διαβασμένοι για να μπορέσουμε να αντιδράσουμε και να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα αν θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω.

Είμαι αισιόδοξος και σίγουρος για όλα τα παιδιά, ότι θα δώσουμε το 100% και θα βάλουμε δύσκολα στην ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας, όπως άλλωστε έχουμε κάνει και με όλες τις ομάδες  που έχουμε αγωνιστεί μέχρι στιγμής. Ο Δούκας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν και θα κοιτάει όλους τους αντιπάλους του στα μάτια, σε κάθε αγωνιστική, για να παίρνει αυτό που του αναλογεί. Θέλω να παρακαλέσω όλη την οικογένεια του Δούκα, μικρούς και μεγάλους, να έρθουν στο γήπεδο να δουν το παιχνίδι  και να στηρίξουν την ομάδα».

No comments