Σε Δράμα και Βριλήσσια ψάχνουν πόντους Ιωνικός Ν.Φ. και Ζαφειράκης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σε Δράμα και Βριλήσσια ψάχνουν πόντους Ιωνικός Ν.Φ. και Ζαφειράκης


Για το πρωτάθλημα της Handball Premier θα γίνουν δύο ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες όσο και αμφίρροπες αναμετρήσεις σε Δράμα και Βριλήσσια.

Στη Δράμα, η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Ιωνικό Ν.Φ., με τον Ζιβούλοβιτς να λείπει από τους γηπεδούχους και τον Δεληχρήστο από τους φιλοξενούμενους.

Και οι δύο ομάδες δεν έχουν παρουσιασθεί έως τώρα στο επίπεδο όπου θα ήθελαν να είναι και έχουν προσδοκίες για το μεταξύ τους ματς.

Ο προπονητής της Δράμας Σάκης Βαλαβάνης μας είπε ότι '' περιμένει μεγαλύτερη διάρκεια σε καλή απόδοση στα παιχνίδια, στοιχείο που θα έχει πρόσθετη σημασία σε συναντήσεις όπως αυτή με τον Ιωνικό Ν.Φ. που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος ''  ενώ ο τεχνικός του Ιωνικού Ν.Φ. Γιάννης Αρβανίτης εκτιμά ότι '' η ομάδα του πρέπει να ανταποκριθεί στις δυσκολίες και να καλύψει το χαμένο έδαφος από το κατώτερο του αναμενομένου ξεκίνημα, με μηδέν βαθμούς μετά από τρία ματς πρωταθλήματος ''.

Στα Βριλήσσια, οι νεοφώτιστοι ( χωρίς τον Τσαμούρη ) που στέκονται θαυμάσια με 4 πόντους από 3 αγώνες, περιμένουν τον πλήρη Ζαφειράκη Νάουσας που έχει 3 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ο προπονητής των Βριλησσίων Θάνος Τούτσης ζήτησε από τους παίκτες του να είναι και πάλι πολύ προσεκτικοί στην άμυνα, καθώς, εκεί περιμένει ότι θα κριθεί η αναμέτρηση την οποία χαρακτηρίζει ως κομβικής σημασίας. 

Ο  Ναουσαίος αρχηγός του Ζαφειράκη Γιώργος Θεοδωρόπουλος, ο οποίος στο περσινό πρωτάθλημα της Handball Premier πέτυχε συνολικά 155 γκολ, δήλωσε τα εξής:

 "Ερχόμαστε αντιμέτωποι με μια ομάδα που έχει ξεκινήσει με 2 νίκες και η ψυχολογία είναι με το μέρος της. Εμείς από τη μεριά μας δουλέψαμε αρκετά στη διακοπή του πρωταθλήματος και είμαστε έτοιμοι να δείξουμε τον καλό μας εαυτό και να πάρουμε τους 2 βαθμούς. Το παιχνίδι αναμένεται δυνατό και πιστεύω θα κριθεί στις ειδικές καταστάσεις. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και θα δώσουμε τα πάντα για τους 2 σημαντικούς βαθμούς",



 


 


 



No comments