Η δημοσιογράφος που κερνά κρασί '' Πόρτο '' στην Πυλαία... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η δημοσιογράφος που κερνά κρασί '' Πόρτο '' στην Πυλαία...


 

Η Πυλαία φαίνεται ότι έκανε κίνηση-ματ με τη μεταγραφή της 24χρονης Μαριάννας Αζεβέδο, που κερδίζει σε εντυπώσεις και ουσία έως τώρα, δικαιώνοντας την επιλογή της από τον προπονητή της ομάδας της Γιώργο Βακάλη, ο οποίος όντως έκανε προσεκτική έρευνα αγοράς προτού καταλήξει στις προτάσεις του προς τη διοίκηση.

Η αθλήτρια από την Πορτογαλία, έφυγε για πρώτη φορά από την χώρα της προκειμένου να παίξει χάντμπολ, καθώς, προτίμησε να ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Τμήμα Επιστημών της Επικοινωνίας (  Δημοσιογραφία, Συμβουλευτική και Μάρκετινγκ ) στο Πανεπιστήμιο του Πόρτο.

Με τις εμφανίσεις της κερνά γλυκό κρασί '' Πόρτο '' τους φίλους της Πυλαίας και παράλληλα γεμίζει αυτοπεποίθηση ενώ χαίρεται για την αναγνώριση που έχει όχι μόνο στην ομάδα της αλλά ακόμα και στη γειτονιά της, στην Καλαμαριά, από ανθρώπους οι οποίοι έως τώρα δεν είχαν την παραμικρή σχέση με το χάντμπολ, αλλά, η φήμη της Αζεβέδο ήδη ''ταξιδεύει''.

Η Αζεβέδο, αγωνίσθηκε μία φορά με την Εθνική Γυναικών της Πορτογαλίας και θα ήθελε φυσικά να ζήσει ξανά αυτή την εμπειρία ενώ έχει παίξει με τις Εθνικές Κορασίδων-Νεανίδων σε δύο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και ένα Παγκόσμιο.

Χάντμπολ παίζει από τα 8 χρόνια της και δεν κρύβει το πάθος της για το άθλημα στο οποίο πήγε μετά από ένα πέρασμα από το κολύμπι, όπου οι γονείς της την είχαν εντάξει από τα 2 έως τα 8.

Δεν το κρύβει, έστω και αν είναι απόλυτα  προσηλωμένη στα καθήκοντα της ως επαγγελματίας, ότι η Θεσσαλονίκη την ''διευκόλυνε'' ως πόλη ώστε να αποδίδει όπως μπορεί, καθώς παραδέχεται ότι '' είναι ένα πολύ όμορφο μέρος για να ζείς, ένα πολύ φιλόξενο περιβάλλον ''.

Πρώτη φορά ήλθε στην Ελλάδα και για την Πυλαία έχει μόνο καλά να πεί, προς το greekhandball.com :

'' Στην ομάδα μου, πρέπει να πω ότι με υποδέχτηκαν πολύ καλά όλες οι παίκτριες της ομάδας και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό. Όλοι με βοηθούν καθημερινά σε ό,τι χρειάζομαι και έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία. Σχετικά με  τον προπονητή μου, ένα πράγμα που μου αρέσει είναι η νοοτροπία του νικητή και ο τρόπος που το μεταδίδει σε όλες τις αθλήτριες. Ο τρόπος δουλειάς του είναι πολύ καλός και καταφέρνει να διαχειρίζεται όλα τα προσόντα των αθλητριών και να τα κάνει πράξη. Νιώθω πολύ χαρούμενη που εκπροσωπώ έναν σύλλογο όπως η Πυλαία, από τότε που έφτασα στην Ελλάδα και στην Θεσσαλονίκη έχω μόνο θετικά να πω, την προθυμία όλων των ανθρώπων της διοίκησης και του συλλόγου να με βοηθήσουν σε ότι χρειάζομαι, λόγω του ότι είναι η πρώτη φορά που έφυγα από την Πορτογαλία και αντιμετώπισα μια διαφορετική πραγματικότητα. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ και ελπίζω να γράψω ιστορία σε αυτόν τον σύλλογο, καταφέρνοντας να κερδίσω τίτλους και να πετύχω όλους τους στόχους της ομάδας μας ''.

No comments