Τουρνουά-εξέδρα για την Εθνική μας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τουρνουά-εξέδρα για την Εθνική μας



Η ΟΧΕ και η ΕΣΧΑ  διοργανώνουν αναπτυξιακό τουρνουά με τη συμμετοχή των σωματείων της Αττικής, της Λαμίας και της Λάρισας, στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου- Χαλκίδας την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022 και ώρες 11:00-15:30.

Το τουρνουά αφορά τις ηλικιακές κατηγορίες Μίνι Αγόρια- Μίνι Κορίτσια, Παμπαίδες Α'- Παγκορασίδες Α', Παμπαιδες Β'- Παγκορασίδες Β' και θα διεξαχθεί σε αγωνιστικό χώρο με ειδικό τάραφλεξ επιπέδου διεθνών αναμετρήσεων χάντμπολ.

Μετά το τέλος του τουρνουά, όλοι οι αθλητές που θα συμμετέχουν και όσοι γονείς/κηδεμόνες τους συνοδεύσουν, μπορούν να παραμείνουν στο κλειστό γυμναστήριο και να παρακολουθήσουν δωρεάν τον αγώνα Εθνικών ομάδων Ανδρών Ελλάδα- Ολλανδία για τα προκριματικά του EURO 2024, ο οποίος θα αρχίσει στις 18:00.

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος έχει φροντίσει για τη σίτιση των αθλητών που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά, το διάστημα 16:00-18:00.

Τα σωματεία μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή (με αριθμό παιδιών και γονέων/κηδεμόνων) στο email ESXA@hhf.org.gr έως την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022, ώστε να προβλεφθούν και οι αντίστοιχες προσκλήσεις για τον αγώνα της Εθνικής ομάδας.



No comments