''Ηφαίστειο'' η Νέα Ιωνία στην Ισλανδία ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

''Ηφαίστειο'' η Νέα Ιωνία στην Ισλανδία !

 


Τεράστια νίκη για την Νέα Ιωνία στην Ισλανδία με 21-20 επί της Βεστμαννάγιερ, με γκολ 12 δεύτερα πριν το τέλος, από την Κμίροβα σε κόντρα που ξεκίνησε από σπουδαία απόκρουση της Μάγδας Κεπεσίδου. 

Στο ημίχρονο του πρώτου αγώνα ( ο επαναληπτικός την Κυριακή 16/10 στο ίδιο γήπεδο ) για το EHF European Cup,  η Νέα Ιωνία ηταν πίσω στο σκορ με 13-11 ενώ στα μισά του δεύτερο μέρους βρέθηκε να χάνει ακόμα και με 5 γκολ διαφορά, αλλά, με συγκλονιστική εμφάνιση, όχι μόνο κάλυψε την διαφορά αλλά πήρε και την νίκη, βάζοντας υποθήκη πρόκρισης εκεί όπου πέρσι αποκλείσθηκαν ΠΑΟΚ και Πανόραμα.

Οι Κμίροβα-Κρίνιτς με 11 γκολ και ουσιαστική συμβολή στον θρίαμβο της Νέας Ιωνίας, βοήθησαν ουσιαστικά, φανταστική και πάλι η Μάγδα Κεπεσίδου με 16 αποκρούσεις και ποσοστό 45%, εξαιρετικές όλες οι αθλήτριες του Ζιβούλοβιτς, πάνε πια για μία τεράστια πρόκριση σε ισλανδικό έδαφος.     

Δίλεπτα : 1-2, Πέναλτυ : 1/1, 0/1

Διαιτητές : Φαλτ -Χολμ ( Σουηδία )

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ : Μ.Κεπεσίδου, Ν.Κεπεσίδου 1, Νταβίντοβιτς 2, Ανδρίτσου, Μανιά 3, Γιαννοπούλου, Στουγιαννίδου 1, Κοτρώτσιου, Μουρατίδου, Φράγκου 1, Ντιμτσούδη 2, Μυλωνά, Χαριτίδη, Κρίνιτς 7, Κμίροβα 4, Μακρή.

ΒΕΣΤΜΑΝΝΑΓΙΕΡ : Ολσεν, Ρίτσαρνστοτιρ, Εϊρικσντότιρ, Βαβριζόνσκα, Ούρανοσντότιρ 1, Στεφάνσντοτιρ, Γκιλφάντοτιρ 5,  Γιονσντότιρ 2, Γιοβάνοβιτς 2, Πρασνταντότιρ 4,  Γιουλίουσντοτιρ 2, Ολζόουα 1,  Ν.Χαράλντοσντοτιρ, Μ.Χαράλντοσντοτιρ 3. 

1 comment

Anonymous said...

Νομίζω πως η αθλήτρια προφέρεται Χμιρόβα κι όχι Κμίροβα ή Κουμίροβα.