Δυνατές αναμετρήσεις την Τετάρτη για το πρωτάθλημα ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δυνατές αναμετρήσεις την Τετάρτη για το πρωτάθλημα !


Με 4 συναντήσεις συνεχίζεται την Τετάρτη 26/10 το πρωτάθλημα της Handball Premier, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των ομάδων μας το Σαββατοκύριακο.

ΑΕΚ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ υποδέχεται  στις 18:00 τα Βριλήσσια με την γηπεδούχο να είναι αήττητη και με την καλύτερη άμυνα ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν συγκεντρώσει έως τώρα 4 πόντους στο ενεργητικό τους.

Ο αθλητής Λούκας Ρογκούλσκι της ΑΕΚ δήλωσε για το ματς: «Κόντρα στα Βριλήσσια παίξαμε στην περίοδο προετοιμασίας, οπότε είναι μια ομάδα που γνωρίζουμε. Μέσα σε λίγες ημέρες, είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε αρκετά παιχνίδια, αλλά είμαστε πανέτοιμοι για το καθένα ξεχωριστά και θα αγωνιστούμε στο 100% για να φέρουμε νίκες στην ΑΕΚ. Είμαστε στην ΑΕΚ και είμαστε υποχρεωμένοι να νικάμε και να παίζουμε στο υψηλότερο επίπεδο κάθε φορά».

Όσον αφορά την προϊστορία των αγώνων, ΑΕΚ και Βριλήσσια έχουν τεθεί αντιμέτωποι στη Handball Premier 12 φορές, 6 σε κάθε έδρα, με την «Ένωση» να μετρά 6 νίκες, τα Βριλήσσια 5, ενώ 1 αναμέτρηση έληξε δίχως νικητή. Στους 6 αγώνες με γηπεδούχο το «Δικέφαλο», οι «κιτρινόμαυροι» μετρούν 4 νίκες και οι φιλοξενούμενοι 2. Στα γκολ, η ΑΕΚ έχει σημειώσει 330 τέρματα (173 εντός έδρας), ενώ τα Βριλήσσια 326 (171 εκτός έδρας).

Μετάδοση: https://www.youtube.com/c/AEKAthleticClub/featured

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 

Για την 5η αγωνιστική της Handball Premier ο Ολυμπιακός θα παίξει στην Ηλιούπολη με τον Διομήδη Αργους στις  21.00 κεκλεισμένων των θυρών. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην τρίτη θέση έχοντας από έξι πόντους, με  ήττες μόνο από την ΑΕΚ και τους ''ερυθρόλευκους''  να έχουν τρείς σερί νίκες στο ενεργητικό τους.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Καρασαββίδη, επεσήμανε :  '' Παίζουμε με τον Διομήδη, που προέρχεται από μια πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Στην επίθεση τους χρησιμοποιούν πολύ καλά το πλάτος του γηπέδου και θα πρέπει να το περιορίσουμε αυτό. Οι παίκτες μας δούλεψαν καλά αυτές τις δύο μέρες και περιμένω να φανεί στο παιχνίδι. Σίγουρα, θα μας λείψει ο κόσμος μας, αλλά με ένα καλό αποτέλεσμα, ελπίζουμε να προσελκύσουμε όσο περισσότερους μπορούμε στο ευρωπαϊκό παιχνίδι που έχουμε την Κυριακή ''.

Από τον Διομήδη ο αθλητής Ορφέας Τσάκαλος τόνισε : '' Παίξαμε ένα σκληρό ματς, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο όπως είναι η ΑΕΚ, μέσα στην έδρα μας και ανεξαρτήτως αποτελέσματος μετά από κάθε αγώνα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε, δουλεύοντας πάνω στα θέματα που υστερήσαμε. Αυτό κάναμε και τώρα που έχουμε μπροστά μας το ματς με τον Ολυμπιακό. Αύριο έχουμε άλλο ένα δυνατό παιχνίδι με έναν εξίσου δυνατό αντίπαλο. Μένουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας και θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 110% των δυνάμεων μας σε ένα ακόμα παιχνίδι ''.

Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=QdjR1iSX7ks

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ-ΠΑΟΚ 

Ο ΠΑΟΚ μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και κάθε φορά ξεπερνά τα 30 γκολ στο σκοράρισμα του. Στις 18.00 της Τετάρτης θα αγωνισθεί στη Νάουσα με τον Ζαφειράκη που ανέκαμψε με νίκη στα Βριλήσσια μετά από τρείς διαδοχικές ήττες στο ξεκίνημα.

Στον αγώνα θα ισχύσει ελεύθερη είσοδος για μαθητές και παιδιά, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Ζαφειράκη.

Ο Ναουσαίος τερματοφύλακας του Ζαφειράκη Θάνος Μπουμπουλέντρας  ανέφερε : 

"Μετά από την νίκη του Σαββάτου ερχόμαστε αντιμέτωποι με μια πολύ δυνατή ομάδα που έχει ξεκινήσει ιδανικά στο πρωτάθλημα. Τα παιχνίδια με μια μεγάλη ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ, είναι πάντα ιδιαίτερα και καλούμαστε από την μεριά μας να κάνουμε μια ακόμα μεγάλη εμφάνιση για να διεκδικήσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Περιμένουμε αύριο τον κόσμο στο γήπεδο να μας στηρίξει και να δημιουργήσει μια όμορφη ατμόσφαιρα όπως κάθε φορά"

Και από τον ΠΑΟΚ ο Τάσος Τριανταφυλλίδης, σχολίασε :

«Έχουμε μπροστά μας μία σειρά απαιτητικών και κρίσιμων αναμετρήσεων, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Πρώτος αντίπαλος η ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας. Πρόκειται για μία πολύ αξιόλογη ομάδα, της οποία η δυναμική δεν αντικατοπτρίζεται ακόμα στον βαθμολογικό πίνακα, και η οποία αγωνίζεται σ' ένα πολύ ιδιαίτερο γήπεδο. Από την πλευρά μας, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για ένα δυνατό παιχνίδι, με μοναδικό στόχο να διευρύνουμε το νικηφόρο σερί μας. Είμαι σίγουρος πως με την απαραίτητη συγκέντρωση και πάθος από το πρώτο λεπτό, θα τα καταφέρουμε». 

Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=vWv-De1J8vE

ΠΥΛΑΙΑ-ΑΕΡΩΠΟΣ 

Στη Μίκρα, η Πυλαία υποδέχεται τον Αερωπό (26/10, 17.00). Οι γηπεδούχοι έχουν την δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα ενώ ο Αερωπός αν και έχει μόλις 2 πόντους έως τώρα, σταδιακά ανεβάζει την απόδοση του.

Ο προπονητής της ομάδας της Εδεσσας Γιάννης Πηλαλίδης, υποστήριξε :

'' Εβδομάδα με την εβδομάδα βελτιωνόμαστε αλλά πρέπει να μετουσιώσουμε σε βαθμούς αυτή την αγωνιστική άνοδο μας. Πρόκειται σίγουρα για ένα δύσκολο παιχνίδι, με καλή ομάδα, αλλά είμαστε σε καλή κατάσταση και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό σε ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και  στα λιγότερα λάθη ''

Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=E1rK2W_yavA


No comments