ΣΥΔΧΑ : '' Προφυλάξτε το άθλημα από κακόβουλες συμπεριφορές '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΣΥΔΧΑ : '' Προφυλάξτε το άθλημα από κακόβουλες συμπεριφορές ''


Με ανακοίνωση του ο ΣΥΔΧΑ υποστηρίζει :

'' Ο ΣΥΔΧΑ όπως επανειλημμένα έχει τονίσει τιμά και σέβεται όλους τους ασχολούμενους με το άθλημα μας. Τον ίδιο σεβασμό όμως επιδιώκουμε να έχουμε από όλους και για μέλη μας.

Με την παρούσα θα θέλαμε να εκφράσουμε την υποστήριξη και την απεριόριστη εμπιστοσύνη μας στα μέλη του Συνδέσμου μας και να τονίσουμε ότι η μόνη αρμόδια επιτροπή που είναι υπεύθυνη για να τιμωρήσει ή να επιβραβεύσει έναν διαιτητή είναι η ΚΕΔ/ΟΧΕ.

Όσον αφορά τα όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνα, μοναδικός αρμόδιος να επιληφθεί είναι ο αθλητικός δικαστής.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι η πορεία των Ελλήνων Διαιτητών τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό διατηρεί θετικό πρόσημο προς την προσπάθεια όλων για την ανάπτυξη της διαιτησίας όσο και του αθλήματος μας γενικότερα.

Αναμένουμε όλοι οι παράγοντες του αθλήματος ( παίκτες, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές) να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να προφυλάξουν το άθλημα από κακόβουλες συμπεριφορές που δεν βοηθούν και πλήττουν την υστεροφημία του ''.

Σ.Σ. Σημαντικό ότι ο ΣΥΔΧΑ αναφέρεται και σε διαιτητές, στην τελευταία παράγραφο της ανακοίνωσης του, καθώς, έτσι αναδεικνύεται σε αξιόπιστο συνομιλητή, με τη ματιά στο σύνολο και όχι με αυστηρά συντεχνιακή πρόθεση, όπως συνηθίζεται από τους κλάδους του αθλητισμού, ανάλογα με την ιδιότητα τους...

No comments