Η Πυλαία στάθηκε όρθια στην Τουρκία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Πυλαία στάθηκε όρθια στην Τουρκία

 



Η Πυλαία επιβεβαίωσε με την εμφάνιση της απέναντι στην ισχυρή τουρκική Αντάλεια,  στην πρώτη αναμέτρηση από τις δύο μεταξύ τους που θα γίνουν ( και οι δύο ) στην έδρα της αντιπάλου της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ότι είναι ικανή να προβληματίσει κάθε αντίπαλο.

Παρά την ήττα της με 31-27 ( ημίχρονο 17-11 ), η Πυλαία που έπαιξε χωρίς τις τραυματίες Κατερίνα Κουκμίση και Ελένη Κερλίδη, στο ματς για το EHF European Cup, μένει ζωντανή στη διεκδίκηση της πρόκρισης, καθώς έδειξε αγωνιστική πειθαρχία και ποιότητα.

Η αντίδραση της Πυλαίας παρά το γεγονός ότι η Αντάλεια προηγήθηκε ακόμα και με 10 γκολ ( 25-15 ) στην επανάληψη, έφερε το σκορ στο 30-27 και τη διαφορά μόλις στα 3 τέρματα, αλλά, δε στάθηκε δυνατό εντέλει να αποφευχθεί η ήττα με το τελικό 31-27 που διαμορφώθηκε 33'' προ της εκπνοής.

Ε.Τροχίδου, Αργυροπούλου και Κωστοπούλου σημείωσαν 18 γκολ από τα 27 της Πυλαίας, που βασίσθηκε κυρίως στις βοήθειες που πήρε από την περιφέρεια ενώ πήρε μόλις 3 γκολ από τις ξένες αθλήτριες της Τόρες, Αζεβέδο και Γκόμες.

Ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 16 Οκτωβρίου και ώρα 14:00. 

ΑΝΤΑΛΕΙΑ (Ουνσάλ): Μπεν, Τουρκγιλμάζ, Γκακίντοβα 3, Ακαλίν 1, Βατάν 1, Γιανέσκα 2, Μποζντογκάν 3, Οζτούρκ 1, Αϊντεμίρ 1, Μπεμπεγιάζ, Σανίκοβα 1, Σαχίν 6, Ίκχνεβα 7, Ιμάμογλου, Τσετίν, Αϊντίν 5.

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ (Βακάλης): Πιαντίνι, Τροχίδου 7, Μόσχου, Καραχαρίση 2, Θεοδοσοπούλου, Μ.Κουκμίση 1, Τάκη, Κωστοπούλου 5, Τόρες, Αζεβέδο 2, Τσιγαρίδα, Σούσκα, Σελεμίδου 1, Αργυροπούλου 7, Γκόμες 2, Ζηνωνίδου.

Διαιτητές: Μπεκίρι - Κρασνίκι (Κόσοβο). Δίλεπτα: 5-6. Κόκκινη: Τροχίδου (59:25 - τρία δίλεπτα). Πέναλτι: 4/4 - 8/6



No comments