Οι αποψινές ελληνικές ''μάχες'' στην Ευρώπη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι αποψινές ελληνικές ''μάχες'' στην Ευρώπη

 


Τέσσερα ματς για τον δεύτερο γύρο του European Cup Ανδρών της EHF συγκεντρώνουν απόψε το ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς θα αγωνισθούν Ολυμπιακός, Πυλαία ( στην επαναληπτική αναμέτρηση της ), ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα : 

UHK Krems – ΑΕΣΧ Πυλαίας

Κυριακή 30/10 – 19:00

Διαιτητές: Παγκ – Τίγκεσεν (Δανία)

Ολυμπιακός – RK Sloboda

Κυριακή 30/10 – 19:30

Γυμν. Ηλιούπολης

Διαιτητές: Ρ. Γκέρετς – Π. Γκέρετς (Ολλανδία)

Δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργου Καρασαββίδη: '' Ξεκινάμε τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, μετά από πολύ καιρό και είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτό. Επίσης, θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας, μετά από καιρό και αυτό μας δίνει έξτρα ενέργεια. Θέλουμε να πάρουμε από αυτό το παιχνίδι όσα περισσότερα μπορούμε. Τη νίκη και, αν έρθει, μια διαφορά. Θεωρούμε, ότι άμυνα, ρυθμός και αριθμός λαθών θα κρίνουν το παιχνίδι'' .

ΑΕΚ – Hurry Up

Κυριακή 30/10 – 17:00

Γυμν. ΟΑΚΑ

Διαιτητές: Αλτμάρ - Χόρβατ (Ουγγαρία)

Δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ Αλέξη Αλβανού : '' Η Χάρι Απ είναι ένας αντίπαλος τον οποίο έχουμε παρακολουθήσει από βίντεο και έχουμε σχηματίσει εικόνα για την δυναμικότητα του. Θα χρειασθεί ιδιαίτερη προσοχή, είμαστε καλύτερη ομάδα, αλλά, πρέπει να το αποδείξουμε. Στο πρώτο παιχνίδι με την αντίπαλο μας, θα κυνηγήσουμε την νίκη στοχεύοντας, παράλληλα, εάν μπορούμε και σε μία ικανή διαφορά. Η ολλανδική ομάδα αποτελείται από νέους σε ηλικία παίκτες, είναι γρήγορη και βασίζεται περισσότερο στο σύνολο. Παίζει αρκετά καλά, είναι δεμένη ομάδα που βελτιώνεται σταδιακά, χρειάζεται προσοχή από μέρους μας ''. 

ΜRK Sesvete – ΠΑΟΚ

Κυριακή 30/10 – 20:00

Διαιτητές: Τσέμα – Τζάγια (Βοσνία)

Δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ Πάνου Γούσιου

'' Παίζουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, από μία παραδοσιακή σχολή του χάντμπολ. Δεν είχαμε πολλές μέρες προετοιμασίας, λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών, ωστόσο τα παιδιά είναι πολύ συγκεντρωμένα και όλοι έχουμε μεγάλη θέληση για ένα καλό αποτέλεσμα. Θέλουμε να διεκδικήσουμε στην «ρεβάνς» την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού''.


No comments