'' Υπέροχη άμυνα '' λέει ο Πηλαλίδης, '' πολλά λάθη'' τονίζει ο Ανανιάδης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Υπέροχη άμυνα '' λέει ο Πηλαλίδης, '' πολλά λάθη'' τονίζει ο Ανανιάδης


Σπουδαία νίκη, με 28-23, πήρε ο Αερωπός στη Μίκρα ως φιλοξενούμενος της Πυλαίας και μετά το ματς οι προπονητές των δύο ομάδων Γιάννης Πηλαλίδης ( Αερωπού ) και Μπάμπης Ανανιάδης ( Πυλαίας ), τόνισαν : 

Γιάννης Πηλαλίδης : '' Συγχαρητήρια συνολικά στους παίκτες μου αλλά θα ήθελα να εστιάσω ιδιαίτερα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας μου. Το θέλαμε πάρα πολύ, χρειαζόμασταν ένα καλό παιχνίδι γιατί μετά το ξεκίνημα μας, που δεν ήταν καλό, είχαμε να διαχειρισθούμε άγχος και πίεση. Εχουμε συνέχεια, δεν αρκούν οι δύο σημαντικοί βαθμοί που πήραμε απέναντι σε μία τόσο καλή και ποιοτική ομάδα, καθώς, θα πρέπει να δείξουμε συνέχεια και διάρκεια σε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού.  Είναι μία νίκη-θεμέλιο για να χτίσουμε πάνω σε αυτήν. Η Πυλαία έχει μέταλο νικητή και αυτό το γεγονός κάνει πιο πολύτιμη τη νίκη μας ''.  

Μπάμπης Ανανιάδης : '' Δεν μπήκαμε καθόλου καλά μετά την διακοπή των 3 εβδομάδων, κάνουμε κοιλιά όπως είχε φανεί με τον Δούκα και αυτή συνεχίσθηκε σήμερα. Στο δεύτερο ημίχρονο εγκλωβισθήκαμε και μείναμε 8-10 λεπτά χωρίς γκολ, κάναμε λάθη και δεχθήκαμε γκολ από την Εδεσσα σε ελεύθερο χώρο ενώ σε κανένα κομμάτι του παιχνιδιού δεν παίξαμε καλά. Κάναμε σπασμωδικές κινήσεις, λάθη, είχαμε εκνευρισμό, δεν ήταν το παιχνίδι μας σήμερα. Είναι πρόκληση για εμάς τα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια με την αντίπαλο μας, που είναι πρώτη και αήττητη στην Αυστρία. Θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας να είμαστε ανταγωνιστικοί ''. 

No comments