Στιβαρός ΠΑΟΚ, '' αγκάλιασε '' την πρόκριση ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στιβαρός ΠΑΟΚ, '' αγκάλιασε '' την πρόκριση !

Ουσιαστικό βήμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο του EHF European Cup έκανε ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε στη Μίκρα της Μέταλουργκ Σκοπίων με 26-17.

Ο ΠΑΟΚ θα πάει στη Β.Μακεδονία με προβάδισμα 9 τερμάτων, αλλά, κυρίως με το αίσθημα ανωτερότητας που δίκαια έχει μετά το πρώτο παιχνίδι του με την Μέταλουργκ, την οποία αντιμετώπισε σοβαρά και όπως ακριβώς ζήτησε ο προπονητής του Δημήτρης Πελεκίδης, με έμφαση στην άμυνα και την αγωνιστική πειθαρχία.

Η Χατζηπαρασίδου ήταν όχι μόνο πρώτη σκόρερ με 8/9 αλλά και ηγετική φυσιογνωμία στην οργάνωση του παιχνιδιού για τον ΠΑΟΚ από τον οποίο η γκολκίπερ Τσικνάκη είχε 45% στις αποκρούσεις ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν πλουραλιστική και υπεύθυνη στη λειτουργία της, δείχνοντας ωριμότητα ως ομάδα.

Η Μέταλουργκ πήρε 7 από τα 17 τέρματα της από την Μποζινόφσκα, αλλά, δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του ΠΑΟΚ που ήδη προηγείτο από το ημίχρονο με 11-7.

Διαιτητές οι αδελφοί Ερνεστ και Εμίλ Αγκακίσι από το Αζερμπαϊτζάν. 

Δίλεπτες :   4-3      , Πέναλτυ : 2/2, 1/1.

ΠΑΟΚ : Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 8, Μεντεσίδου 3, Βράνσιτς 3, Καπρινιώτη, Σαμολαδά, Μποριζόφσκα 1, Ζενέλι 2, Σεβδίλη 1, Γκόμες 1, Αμβροσιάδου, Μπουράτο 1, Κριστοφόρις 2, Μαυροσαββίδου, Ντίας Ριμπέϊρο 3, Γκρμπάσεβιτς 1.

ΜΕΤΑΛΟΥΡΓΚ ΣΚΟΠΙΩΝ: Τερζίκι, Τοντόροφ, Μλαντενόφσκα 3, Αρσενιέφσκα 3, Γκουγκουλιάνοβα 1, Λάμποβιτς, Πετρέσκα 1, Ιβανόφσκα, Γιακιμόφσκα, Νεστορόσκα, Μπεροβίκι, Καλαϊτζέφσκα, Μαρίνκοφ, Τραϊκοβίκι 2, Μποζινόφσκα 7, Βάσεβα.

No comments