Φιλικά της Εθνικής με Ολυμπιακό και ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φιλικά της Εθνικής με Ολυμπιακό και ΑΕΚ


Ξεκινά σήμερα 3/10 στις 15.00 στο προπονητήριο χάντμπολ του ΣΕΦ η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών με τη συμμετοχή 19 παικτών, που θα γυμνάζονται υπό τις οδηγίες του Γιώργου Ζαραβίνα, ενόψει των αναμετρήσεων με Κροατία (12/10) και Ολλανδία (16/10) για τα προκριματικά του ΕURO 2024.

Μάλιστα,  στις επόμενες ημέρες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, η Εθνική Ανδρών αναμένεται να δώσει φιλικά παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, που έχουν αρκετούς ξένους παίκτες οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι συν τους υπόλοιπους Ελληνες παίκτες τους.  

Οι παίκτες  που κλήθηκαν είναι οι: Δομπρής, Παπαβασίλης, Πασσιάς, Κανδύλας, Μιχαηλίδης, Μπάγιος (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Κεδέρης, Λιάπης, Ηλιόπουλος, Αραμπατζής, Παπαδιονυσίου (ΑΕΚ), Μάλλιος, Τερλέτσκι (Διομήδης Άργους), Τζηράς, Κολλύρης (ΑΣΕ Δούκα), Τόσκας (Δράμα 1986), Κωστακίδης (Αερωπός Έδεσσας), Ελευθεριάδης (ΠΑΟΚ), Μπαμπατζανίδης (ΑΕΣΧ Πυλαίας).

Οσοι επιλεγούν, καθώς και οι Μπόσκος, Παπαντωνόπουλος (Αντεμάρ Λεόν- Ισπανία), Μυλωνάς (Δρέσδη- Γερμανία), Μπουκοβίνας (Γκροσβάλσταντ- Γερμανία) και Κρητικός (Φοσκάνι 2007- Ρουμανία) θα πάρουν μέρος στο 2ο στάδιο της προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη (Σπίτι του Χάντμπολ) το διάστημα 8-10/10.

O Kρητικός παίζει στη Ρουμανία την Τετάρτη, ο Μυλωνάς στη Γερμανία την Παρασκευή, ο Μπουκοβίνας στη Γερμανία και οι Παπαντωνόπουλος-Μπόσκος στην Ισπανία το Σάββατο, οπότε όλοι θα είναι την επομένη των αγώνων τους στην προπόνηση της Εθνικής.

Από την σημερινή 24άδα θα ταξιδέψουν 17 παίκτες στο Ζάγκρεμπ.

No comments