Νίκη ψυχολογίας για την ΑΕΚ με Μπόργκες-Παναγιωτίδου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκη ψυχολογίας για την ΑΕΚ με Μπόργκες-Παναγιωτίδου




Η ΑΕΚ, με ώθηση από το κοινό της,  πέτυχε σπουδαία νίκη απέναντι στο Πανόραμα στο ΟΑΚΑ, με 27-26 σε αναμέτρηση για την Α1 Εθνική Γυναικών. 

Μπόργκες και Παναγιωτίδου οδήγησαν με επιτυχία και ηγετική φυσιογνωμία την ΑΕΚ, σε ένα αμφίρροπο ματς όπου η γηπεδούχος προηγήθηκε 27-25 στο 59.10''  με δύο διαδοχικά τέρματα, το Πανόραμα με παίκτρια παραπάνω μείωσε σε 27-26 στο 59.45'' και η ΑΕΚ κράτησε  την μπάλλα και την νίκη.

Κουλούρη και Αμπίλντα στήριξαν με 15 γκολ το πειθαρχημένο Πανόραμα που είχε αυτή την φορά και την Βραζιλιάνα Ροντρίγκες στο γήπεδο. 

Ο προπονητής της ΑΕΚ Γιάννης Ανταλής, είπε στο greekhandball.com : '' Θέλω να δώσω  συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας για την νίκη και το πάθος που έβγαλαν στο παιχνίδι. Πραγματικά είμαστε περήφανοι για αυτές διότι σε κάθε προπόνηση προσπαθούν  να γίνουν καλύτερες από την προηγούμενη ημέρα. Υπάρχουν απαιτήσεις από όλες και ειδικά οι νεότερες να συνειδητοποιήσουν ότι πλέον αγωνίζονται στην Α1. Καμία νίκη δεν είναι δεδομένη ειδικά όταν αντιμετωπίζεις μια έμπειρη και πειθαρχημένη ομάδα στην κατηγορία όπως το Πανόραμα. Ξέραμε ότι μια ενδεχόμενη νίκη και με μισό μηδέν σήμερα θα μας έδινε πάνω από όλα ψυχολογία  για να πιστέψουμε ακόμα περισσότερο σε μας. Η αποβολή στο 15΄της Μπουλάτοβιτς μας έκανε να αναθεωρήσουμε τα πλάνα μας και στις 2 πλευρές του γηπέδου, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε. Σε γενικές γραμμές χωρίς να θέλω να μειώσω την αντίπαλη ομάδα νομίζω ότι έστω και στις λεπτομέρειες κερδίσαμε δίκαια, καθώς κρατούσαμε τα ηνία του παιχνιδιού στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.  Ευχαριστούμε τον κόσμο που για ακόμα μια φορά στάθηκε στο πλευρό μας και μας έσπρωξε στην νίκη ''.

Τα πεντάλεπτα : 2-2, 4-4, 8-5, 10-8, 13-9, 15-14 ( ημίχρονο ), 15-15, 18-18, 20-19, 21-21, 24-24 , 27-26.

Διαιτητές:  Μερτινιάν-Σκλαβενίτης.

Δίλεπτα :  3-7      , Πέναλτυ : 6/5, 5/5.  

Στο 15.30'' η Μπουλάτοβιτς είδε κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο παιχνίδι.

ΑΕΚ : Μάγκου 3, Καραγιάννη , Φράγκα 2, Ψαριώτη 1, Κουτροδήμου, Μπουλάτοβιτς 1, Κάτσικα 1, Μανδά 1, Παύλου, Λυτρίβη, Χ.Μπρεάνου , Μ.Μπρεάνου,  Ραντούλοβιτς, Παναγιωτίδου 5, Μπόργκες 8, Πατρώνη 5.

ΠΑΝΟΡΑΜΑ: Λιούκα 2,  Γ. Παπαδοπούλου, Τσαρτσίου 2, Φλώρου, Αμανατίδου, Κουκλοτίδου 3, Ελ. Βράμπα, Ροντρίγκες 2, Νικολάου, Καραβέλη, Λύτρα, Δ. Βράμπα , Κουλούρη 9, Αμπίλντα 6, Α. Παπαδοπούλου 2.



No comments