Φως στο τούνελ για τον Δούκα με το Δαϊς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φως στο τούνελ για τον Δούκα με το Δαϊς

 


Συμπληρώθηκαν 9 μήνες από την κατάρρευση του στεγάστρου στο κλειστό αθλητικό κέντρο Δαϊς, στις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούν οι ομάδες του Δούκα, ωστόσο, η ταλαιπωρία συνεχίζεται για τον αθηναϊκό σύλλογο που βρέθηκε στο επίκεντρο των προβλημάτων τα οποία  δημιουργήθηκαν από το ακραίο φαινόμενο της χιονόπτωσης που παρέλυσε τον περασμένο Ιανουάριο τη ζωή στην Αθήνα, αφήνοντας πληθώρα ζημιών.

Η αρχική αισιοδοξία δεν δικαιώθηκε, καθώς, παρά την σαφή επιθυμία για αποκατάσταση των καταστροφών που προκλήθηκαν στο Δαϊς, χρειάζεται μεγάλο χρονικό διάστημα ώστε οι διαδικασίες να προχωρήσουν και όλα να γίνουν σωστά και με ασφάλεια.

Πλέον, ωστόσο, ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός της νέας οροφής, που με τις σύγχρονες προδιαγραφές και υποδομές θα επιτρέψει να γίνει και πάλι λειτουργικό το κλειστό αθλητικό κέντρο ώστε να στεγάσει προπονήσεις, επίσημους αγώνες και φυσικά μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Επισημαίνεται από την πλευρά του ΑΣΕΔ ότι πλέον οι πολεοδομικές διαδικασίες προχώρησαν και αναμένεται η ολοκλήρωση της διαδικασίας διαγωνισμού για την ανάδοχο εταιρεία που θα αναλάβει την κατασκευή της στέγης. 

Υπάρχει η επιθυμία όπως και ο στόχος ώστε να χρησιμοποιηθεί το Δαϊς μέσα σε αυτή την αγωνιστική χρονιά, έστω για τις τελευταίες αγωνιστικές των πρωταθλημάτων.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον και για τους επόμενους 3-4 μήνες το Δαϊς δε θα εξυπηρετεί τις ομάδες του Δούκα, που δίνει πάντως τον αγώνα του όπου μπορεί να φιλοξενηθεί και ο ΑΣΕΔ θα βγεί πιο δυνατός από αυτή την περιπέτεια, την οποία κανείς δεν θα ήθελε να βιώσει στην ομάδα του.

Σημειώνεται ότι, δυστυχώς, όλες οι άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις που γκρεμίσθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο στην Αττική, ακόμα, παραμένουν ερείπια και με την γραφειοκρατία που συναντούν οι σύλλογοι, προβλέπεται να είναι για καιρό ακόμα σε αυτή την κατάσταση...

   

No comments