''Μπορούμε να είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

''Μπορούμε να είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί''


Ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας Γιώργος Ζαραβίνας, αναφερόμενος στην αναμέτρηση της Ελλάδας με την Κροατία, υποστήριξε : 

«Σίγουρα το παιχνίδι είχε την ιδιαιτερότητα ότι η Κροατία παίζει μία άμυνα που δεν την έχουμε στην καθημερινότητα μας και αυτό σαφέστατα μας δημιούργησε προβλήματα. Μέχρι ενός σημείου σταθήκαμε πολύ καλά. Όμως πρέπει να έχουμε περισσότερες απαιτήσεις ακόμα και σε αυτό το επίπεδο γιατί για παράδειγμα θα μπορούσε αυτό το παιχνίδι να ήταν μπαράζ πρόκρισης. Εμείς πάμε με το σκεπτικό να διαχειριζόμαστε όλα τα ματς εκτός έδρας και να κερδίζουμε εντός. Τους δώσαμε κάποια εύκολα γκολ, τα οποία μπορούσαμε να αποφύγουμε. Είναι μονόδρομος και μπορούμε να είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί. Δείχνει η ομάδα ότι μπορεί σε τέτοια ματς να βάλει δικά της στοιχεία. Είναι ευνοϊκό ότι αυτό το τόσο δύσκολο παιχνίδι το είχαμε στην πρεμιέρα».

Για το ντεμπούτο του Τόσκα είπε: «Αντεπεξήλθε πολύ καλά σε ένα απαιτητικό παιχνίδι. Δείχνει ότι μπορεί να δώσει λύσεις, αρκεί να δουλέψει ακόμα περισσότερο και να έρχεται ακόμα πιο έτοιμος στην Εθνική».

No comments